Νίκος Καλογερόπουλος: «Μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα άπιαστο όνειρο»
Showbiz

Νίκος Καλογερόπουλος: «Μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα άπιαστο όνειρο»

Ο Νίκος Καλογερόπουλος μιλά για τη νέα του ταινία και το όνειρο που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα.

«Όταν τέλειωσα τα γυρίσματα είπα μέσα μου: «Θεέ μου, ευχαριστώ. Τώρα και να τα τινάξω, θα φύγω γεμάτος, γιατί μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα άπιαστο όνειρο. Ήθελα να κάνω κάτι για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Μεσσηνία» δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα ο ηθοποιός.

-Συμφωνήσατε εύκολα στα θέματα της αμοιβής;
«Όλοι ξεκαθάρισαν στον Πετρόπουλο: «Είτε πάρουμε εκατό ευρώ είτε εκατό χιλιάδες, εμείς ήρθαμε για τον Καλόγηρα»! Κι έτσι, με αυτήν την εμπιστοσύνη γυρίστηκαν «Οι Ιππείς της Πύλου», μια δυνατή κωμωδία που αναφέρεται στους συνειδητούς και ενεργούς πολίτες, που γίνονται εθελοντές και μπροστάρηδες. Αν η ταινία δεν αρέσει, δεν θα έχω μούτρα να δω κανέναν, σίγουρα δεν έχω το δικαίωμα να αποτύχω.»

- Ήταν εύκολη η συνεργασία με τον Κιμούλη και τον Λογοθέτη, από τη στιγμή που και οι δύο είναι ηθοποιοί με ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα;
«Κανείς από τους δύο δεν είναι δύσκολος, παρά μόνον όταν ο άλλος απέναντί τους δεν ξέρει τι θέλει. Είναι και οι δύο ηθοποιάρες! Να προσθέσω πως ειδικά με τον Λογοθέτη και τον Κιμούλη είναι σαν να είμαστε ένας, από το τίποτα μπορεί να γίνει πυρκαγιά!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved