Αριάνα Χάφινγκτον:  Πούλησε την Huffington Post στην ΑΟL αντί 231,5 εκατ. ευρώ
Showbiz

Αριάνα Χάφινγκτον: Πούλησε την Huffington Post στην ΑΟL αντί 231,5 εκατ. ευρώ

Στην Αmerican on Line (ΑΟL) πούλησε η Αριάνα Χάφινγκτον τη δημοφιλή ηλεκτρονική εφημερίδα, «Huffington Post», έναντι του ποσού των 315 εκατ. δολαρίων.

Η ελληνικής καταγωγής αμερικανίδα επιχειρηματίας τον περασμένο Δεκέμβριο είχε προαναγγείλει τον υπερτριπλασιασμό των κερδών της «Ηuffington Ρost» από τα 30 εκατ. δολάρια, που υπολογίζονται για το 2010, στα 100 εκατ. το 2012. Εφέτος προϋπολόγιζε να κερδίσει 60 εκατ. δολάρια. Μπορεί να μην έχει πια στην κατοχή της την ηλεκτρονική εφημερίδα, όμως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως πρόεδρος του νεοπαγούς ομίλου ΜΜΕ αλλά και ως διευθύντρια της Ηuffington Ρost!

Είναι αλήθεια ότι η «Ηuffington Ρost» μετεξελίχθηκε από μπλογκ μιας αναμφίβολα ενδιαφέρουσας ακτιβίστριας-συγγραφέως σε ένα από τα πιο διαβαστερά έντυπα του αγγλόφωνου Τύπου- «χάρτινου» και ηλεκτρονικού- μέσα σε πολύ λίγα χρόνια. Οι «μοναδικοί» επισκέπτες του site ξεπερνούν τα 26 εκατομμύρια μηνιαίως, ενώ περίπου 4 εκατομμύρια εξ αυτών είναι ενεργοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας, αφού απαντούν και σχολιάζουν όσα διαβάζουν, δίνοντας αναπάντεχες προεκτάσεις σε μια είδηση.


Πηγή: Βήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved