Νίκη Κάρτσωνα: «Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς τον Νίκο»
Showbiz

Νίκη Κάρτσωνα: «Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς τον Νίκο»

Ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη η Νίκη Κάρτσωνα μιλά για τον άντρα της ζωής της, Νίκο Χατζή, εξομολογείται ότι ο γιος της, Φίλιππος την έκανε πιο ευάλωτη και ευαίσθητη και μιλά για το νέο της εγχείρημα, το site, queen.gr.


Για τον Νίκο Χατζή η Νίκη Κάρτσωνα δήλωσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς τον Νίκο πια! Είναι « το άλλο μου μισό» και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι μου βγάζει τον καλό μου εαυτό. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ ότι έχουμε δυο όψεις. Συμπεριφερόμαστε ανάλογα με το τι μας βγάζει ο άνθρωπος που έχουμε απέναντί μας. Ο Νίκος είναι δώρο στη ζωή μου». Και πρόσθεσε: «Ήταν καρμικό το να είμαστε μαζί. Εγώ πιστεύω πως και στην άλλη ζωή θα είμαστε μαζί»
Όσο για το γιο της, Φίλιππο η Νίκη είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello: «Ο Φίλιππος με έχει κάνει περισσότερο υπομονετική. Μου έχει δείξει τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Έγινα πιο ευάλωτη και ευαίσθητη. Μου έχει μάθει επίσης ναν είμαι πολύ υπεύθυνη και να προσπαθώ να είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου κάθε μέρα».
Ενώ, για την απόφασή της να αναλάβει τη διεύθυνση του site queen.gr τόνισε: «Το είδα καθαρά ως μια μεγάλη πρόσκληση. Και επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις στη ζωή μου και το να εξελίσσομαι συνεχώς αποδείχθηκε για μένα μια τεράστια εμπειρία. Δημιούργησα μαζί και με όλη την υπόλοιπη ομάδα, ένα γυναικείο site όπως θα το ήθελα εγώ ως αναγνώστρια». Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved