Μια 15χρονη Ελληνίδα ανάμεσα στις ομορφότερες κοπέλες του κόσμου
G-Fashion

Μια 15χρονη Ελληνίδα ανάμεσα στις ομορφότερες κοπέλες του κόσμου

Η πανέμορφη Κερκυραία Χριστίνα Αυλωνίτη, μπορεί να είναι μόλις 15 χρόνων, όμως είναι μία από τις ομορφότερες κοπέλες του κόσμου και εντυπωσίασε με την ομορφιά της τους υπευθύνους του διεθνούς πρακτορείου μόδας «Τοp Model», το οποίο διοργανώνει διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς για να επιλέξει τα νέα top models που θα κυριαρχήσουν στις πασαρέλες.


Ήδη η Χριστίνα έχει επιλεγεί ανάμεσα σε 4.000 υποψήφιες από όλο τον κόσμο και ελπίζει πως θα είναι μία από τις κοπέλες που θα κερδίσουν ένα... χρυσό συμβόλαιο. «Δεν περίμενα ποτέ πως θα με επέλεγαν ανάμεσα σε τόσες κοπέλες» δηλώνει σε καθημερινή εφημερίδα η πανέμορφη κοπέλα με τα εκφραστικά μάτια και εξηγεί πώς αποφάσισε να λάβει μέρος στο διαγωνισμό. «Για να είμαι ειλικρινής είδα πως το συγκεκριμένο πρακτορείο διοργάνωνε έναν διεθνή διαγωνισμό και δήλωσα συμμετοχή για πλάκα. Έστειλα μερικές φωτογραφίες μου, τα στοιχεία μου και τελικά με πήραν» λέει γελώντας η Χριστίνα, η οποία είναι μαθήτρια της Α’ Λυκείου. Ο διαγωνισμός «Top Model Worldwide» θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου και οι νικήτριες θα κλείσουν «χρυσά» συμβόλαια με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου.
«Αν τελικά με επιλέξουν από το πρακτορείο σκοπεύω να μετακομίσω με τη μητέρα μου στο Λονδίνο και να πάω εκεί σχολείο. Το καλό είναι ότι η μαμά μου είναι Βρετανίδα, οπότε δεν θα δυσκολευτώ πολύ» τονίζει με αισιοδοξία η Χριστίνα, ενώ σημειώνει πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει και τον χορό που τόσο πολύ αγαπάει. «Ονειρό μου είναι να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στον χορό και κάποια στιγμή να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτόν. Ηδη ασχολούμαι δέκα χρόνια με το κλασικό μπαλέτο. Το μόντελινγκ είναι κάτι παροδικό για εμένα» τονίζει η εντυπωσιακή Κερκυραία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved