Το νέο κορίτσι του Πάρι Κασιδόκωστα
G-Sexy

Το νέο κορίτσι του Πάρι Κασιδόκωστα

Ο Πάρις Κασιδόκωστας έχει κάθε λόγο να κάνει ξένοιαστος surfing στο St. Barth της Καραϊβικής με το νέο του αμόρε, αφού τα επαγγελματικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο μετά το συμβόλαιο με τη Νάταλι Πόρτμαν. Αλλαξε πάλι λουκ στα μαλλιά του και ενώ απολάμβανε την επαγγελματική του επιτυχία και έκανε σχέδια για το μέλλον, ο έρωτας του χτύπησε ξανά την πόρτα.

Όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, μια 19χρονη καλλονή από την Αμερική, η Κέλσι Ρότζερς (μοντέλο στο επάγγελμα), είναι το κορίτσι που έκανε την καρδιά του να φτερουγίσει και τώρα οι δυο τους απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Η Κέλσι είναι δεκαεννέα ετών, έχει ύψος 1,78μ. και φυσικά τέλειο σώμα. Η ενασχόληση με το μόντελινγκ ήταν το παιδικό όνειρό της και έτσι σε ηλικία μόλις δεκατριών ετών η μητέρα της την πήγε σε πρακτορείο, όπου ξεκίνησε τις πρώτες φωτογραφήσεις. Αυτήν τη στιγμή ανήκει σε μεγάλο πρακτορείο μοντέλων της Αμερικής (στο ίδιο με τη διάσημη και σέξι Ανδριάνα Λίμα) και θεωρείται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα μοντέλα. Η ίδια πάντως φαίνεται πως ήδη κοιτάει μπροστά, αφού μπορεί να έχει μεγάλη πέραση ως μοντέλο, όμως αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι η υποκριτική και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει πρόταση για να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά.

Η γνωριμία της Κέλσι με τον Πάρη έγινε σε πάρτι μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή ο Ελληνας κροίσος φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από το στιλ ττης αλλά και τα ενδιαφέροντά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved