Ξυλά - Μπισμπίκης: «Μπορούμε και χωρίς τηλεόραση»
Showbiz

Ξυλά - Μπισμπίκης: «Μπορούμε και χωρίς τηλεόραση»

Τα δικά τους "μυστικά" αποκάλυψαν η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Μίλησαν για την κατάσταση στην τηλεόραση, τονίζοντας πως θα μπορούσαν και χωρίς αυτήν.

«Μπορώ να συνεχίσω να πορεύομαι σε αυτό τον χώρο και χωρίς τηλεόραση, όπως έκανα και τόσα χρόνια. Δεν έχω πρόβλημα να λείψω από την τηλεόραση, αν δεν ξαναβρώ κάτι που πραγματικά αξίζει, όπως ήταν η Εδέμ», λέει η Φαίη. Παράλληλα, εκφράζει την ευχή να βρει μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική δουλειά προσθέτοντας πως «τηλεόραση με το... ζόρι δεν θα κάνω».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης τονίζει: «πάντα για μένα ήταν και θα συνεχίσει να είναι η προτεραιότητά μου το θέατρο. Η τηλεόραση είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα». Αν και ο ηθοποιός παραδέχεται πως η τηλεόραση μπορεί να σε κάνει ευρέως αναγνωρίσιμο και να ανεβάσει το κασέ σου, την χαρακτηρίζει... απιστία από τον έρωτά του για το θέατρο.

Η Φαίη αποκαλύπτει πως οι τούρκικες σειρές δεν της αρέσουν και, σχολιάζοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λέει πως ούτε την αγχώνει, ούτε την απασχολεί και ας έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των ελληνικών σειρών στο πρόγραμμα ενός καναλιού.

Τα «Μυστικά της Εδέμ», πάντως, έκαναν καλό και στους δύο. Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, πως στον δρόμο φωνάζουν τον Βασίλη Μπισμπίκη... Λευτέρη, από τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά! «Δεν με ενοχλεί... το αντιμετωπίζω με χιούμορ», προσθέτει ο ίδιος.

Πηγή: Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved