Tι θα δούμε στον εθνικό τελικό της Eurovision
Showbiz

Tι θα δούμε στον εθνικό τελικό της Eurovision

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision! Ο εθνικός μας τελικός θα γίνει στις 2 Μαρτίου με παρουσιάστρια την Λένα Αρώνη και, εκτός από τους 6 υποψήφιους, θα δούμε επί σκηνής και άλλους καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο Ντίσελντορφ θα γίνει την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, στις 22:00 και η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΝΕΤ.

Το τραγούδι που θα πάει στην Eurovision (διαγωνιζόμαστε στον α’ ημιτελικό, στις 10 Μαΐου και ο τελικός είναι στις 14 του μήνα) θα επιλεγεί από το κοινό και την κριτική επιτροπή σε ποσοστό 50 - 50. Προς το παρόν, τα μέλη της επιτροπής παραμένουν άγνωστα, ενώ έχουν ακουστεί τα ονόματα της Δάφνης Μπόκοτα, της Έλενας Παπαρίζου και του Φωκά Ευαγγελινού.

Εκτός από τους 6 υποψήφιους, στην σκηνή θα δούμε τους εκπροσώπους της Κύπρου, Χρήστο Μυλόρδο, της Γαλλίας, Amaury Vassili, και της Αρμενίας, Emmy, ενώ ενδέχεται να τραγουδήσει και το συγκρότημα Blue που εκπροσωπεί την Μεγάλη Βρετανία.


Πηγή: Star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved