Χαμένες Δόξες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο
Inside Stories

Χαμένες Δόξες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

 Για την ημερομηνία γέννησης του κου Τσοχατζόπουλου υπάρχουν δύο εκδοχές


από το Β. Παπαδολιά
Περίοδος αποκαλύψεων για τη χώρα το 2011 και το 2012, όπως έχουμε αποκαλύψει και στα άρθρα μας για την Ελλάδα το 2011. Περίοδος που όσο πάει θα κορυφώνεται με την αποκάλυψη πολλών μυστικών από το παρελθόν, ειδικά σε θέματα οικονομικών σκανδάλων. Στόχος τέτοιων αποκαλύψεων γίνεται τον τελευταίο καιρό ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του ’80 και αντ’ αυτού στην τρίτη κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ μεταξύ ’93 και ’96, ο κος Τσοχατζόπουλος από υποψήφιος πρωθυπουργός στις εκλογές της κοινοβουλευτικής ομάδας στο ’96 βρέθηκε πλέον σήμερα αντιμέτωπος με βαριές υπόνοιες για οικονομικά σκάνδαλα.
Πώς φτάσαμε όμως ως εδώ; Τι προκάλεσε αυτή τη μεταστροφή και την αποκαθήλωση του ανδρός; Το σημείο στροφής φαίνεται να ήταν ο πολυτελής του γάμος στο 4 Seasons Hotel στο Παρίσι το 2004 με νεαρότατη σύζυγο. Η σκανδαλώδης χλιδή του γάμου έδειξε την ύπαρξη περιουσιακής κατάστασης που μέχρι τότε φρόντιζε να μην επιδεικνύει. Ακολούθησαν πιο πρόσφατα οι αποκαλύψεις για την οff shore εταιρία που είχε στην κατοχή της μέχρι το 2010 την πολυτελή του οικία στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, από την οποία φρόντισε να εξαγοράσει η γυναίκα του το ακίνητο λίγες ημέρες πριν την ψήφιση του νόμου που πενταπλασίαζε τη φορολογία των off shore εταιριών.
Συμπτώσεις υπερβολικά κοντινές για να είναι τυχαίες και που αναδεικνύουν τη σκοτεινή πλευρά μίας ολόκληρης γενιάς του Κινήματος που από την Επανάσταση έφτασε στο άλλο άκρο.
Για την ημερομηνία γέννησης του κου Τσοχατζόπουλου υπάρχουν δύο εκδοχές. Η Wikipedia τον θεωρεί γεννημένο στις 19 Δεκεμβρίου 1939 και μάλιστα η ημερομηνία αυτή επαναλαμβάνεται και σε άλλες ιστοσελίδες. Στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ όμως η ημερομηνία γέννησης που αναφέρεται είναι η 31 Ιουλίου του ίδιου έτους.
Στο πρώτο χάρτη της 19/12 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με το Δία και τον Ποσειδώνα μας δίνει μία πρώτη αίσθηση έλλειψης μέτρου, ενταγμένη ίσως στο πνεύμα μίας άλλης εποχής. Μίας εποχής ιδεολογιών, πίστης και αφοσίωσης.

Αρκετά γεγονότα της ζωής του φαίνονται να επαληθεύονται καθώς ο ξενιτεμός του μεταξύ άλλων για σπουδές στη Γερμανία τη δεκαετία του ’60 συμπίπτει από ότι φαίνεται με σύνοδο Άρη/Δία στον προοδευτικό χάρτη του. Επιπλέον μεταξύ 1953 και 1954, που υπήρξε καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε επίσης προοδευτικό Άρη στο γενέθλιο Δία του, αλλά και το 1964 που παντρεύτηκε τη Γερμανίδα Γκούντρουν Μόλντενχαουερ είχε σύνοδο προοδευτικού Ήλιου από τη γενέθλια Αφροδίτη του. Παράλληλα με σύνοδο Solar Δία με το γενέθλιο Κρόνο του ολοκλήρωνε τον πρώτο κύκλο σπουδών του σα μηχανικός.

Αντίθετα στο γενέθλιο χάρτη της 31/7 ο Ήλιος είναι στο Λέοντα, εμφανίζεται σε σύνοδο με Πλούτωνα, αντίθεση με Σελήνη και τετράγωνο με Κρόνο. Η θέση του Ήλιου δείχνει λιγότερο ενθουσιώδης από ότι έχουμε συνηθίσει τον Άκη τη δεκαετία του ’80 και του ’90 και περισσότερο πειθαρχημένο.

Στις, δε, προόδους του ’64, του ’60 και του ’54 δε φαίνονται σημαντικές θέσεις που να δικαιολογούν τα γεγονότα.

Για το λόγο αυτό επιλέγουμε την πρώτη και πιο γνωστή ημερομηνία γέννησής του. Με βάση αυτή άλλωστε βλέπουμε το 2004 να έχει σύνοδο solar Αφροδίτης με γενέθλιο Δία, που να δικαιολογεί τον «εξωστρεφή» γάμο του, ενώ ο χάρτης της 31/7 δε μας δίνει αντίστοιχα στοιχεία.

Το ζήτημα είναι βέβαια τι μέλλει γενέσθαι για τον Κο Τσοχατζόπουλο. Με την επιστροφή Δία φέτος από το χάρτη του, κατάφερε να διαφύγει των προβλημάτων, αλλά ο Ουρανός που διελαύνει από το Δία στην αρχή του έτους προμηνύει πολλές αποκαλύψεις (ίσως και φυγή στο εξωτερικό;)
Στον προοδευτικό του χάρτη για το 2011 έχει σύνοδο Κρόνου με το Νότιο Δεσμό (πληρωμή για τα χρέη και τον τρόπο ζωής του παρελθόντος), ενώ στο solar arc χάρτη του ο Ουρανός μπαίνει σε τροχιά συνόδου με το γενέθλιο Πλούτωνα (αποκαλύψεις).
Πολλά ακόμη αναμένουμε λοιπόν να μάθουμε για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι πλούσιο σε αποκαλύψεις.

Πηγή: astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved