Νέα εβδομάδα “Γολγοθάς” οι μετακινήσεις
Inside Stories

Νέα εβδομάδα “Γολγοθάς” οι μετακινήσεις

 Νέα ταλαιπωρία αναμένει το επιβατικό κοινό από αύριο Δευτέρα, καθώς οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, τρόλεϊ και στον ηλεκτρικό τραβούν ξανά «χειρόφρενο», συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο στις συγκοινωνίες που ήδη έχει ψηφιστεί από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα:

Αύριο, Δευτέρα τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:30 το μεσημέρι, ενώ από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 δεν θα κινηθούν και τα τρόλεϊ.

Την Τρίτη τα τρόλεϊ θα τραβήξουν «χειρόφρενο» από τις 11 έως τις 4, ενώ από τις 12 έως της 4 το απόγευμα ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν και οι συρμοί του ΗΣΑΠ.

Την Τετάρτη ημέρα της πανελλαδικής απεργίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, λεωφορεία θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία, ενώ ο ηλεκτρικός θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα για να διευκολύνει όσους θέλουν συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11 το πρωί έως τις 16:30.

Πήρης ακινητοποιημένα θα είναι τη Δευτέρα 28 του μηνός, όλα τα ΜΜΜ, προκειμένου οι εργαζόμενοι να πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Πηγή: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved