Άγγελος Πυριόχος: «Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση»
Showbiz

Άγγελος Πυριόχος: «Δεν μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση»

O Άγγελος Πυριόχος μιλά σε καθημερινή εφημερίδα και αποκαλύπτει πως η τηλεόραση δεν του έχει λείψει καθόλου.


- Σου λείπει η τηλεόραση;
Σε διαβεβαιώνω ότι δεν μου έχει λείψει καθόλου. Βέβαια, εξακολουθώ να παρακολουθώ αρκετά πράγματα, αλλά οι επιλογές μου είναι πολύ συγκεκριμένες. Κατ’ αρχάς, βλέπω όλες τις πρωινές ειδησεογραφικές εκπομπές, αφού μέχρι τις εννέα είμαι στο σπίτι. Μετά, η τηλεόραση κλείνει, παίρνω τη βέσπα μου και πηγαίνω στον Στίγμα Radio 97,6 για την εκπομπή που βγαίνει καθημερινά από τις 10:00 ως τις 12:00. Στη συνέχεια, γράφω τα κείμενα για την εφημερίδα. Στο σπίτι επιστρέφω γύρω στις πέντε το απόγευμα και η τηλεόραση ανοίγει ξανά όταν ξεκινάνε τα δελτία ειδήσεων. Εδώ πέφτει πολύ γέλιο. Αυτές δεν είναι ειδήσεις. Είναι μονοθεματικά δελτία, με δέκα παράθυρα που ασχολούνται με αηδίες. Κάποιες φορές μου θυμίζουν κακή επιθεώρηση που στο τέλος εκνευρίζει τον θεατή.
- Ποιες εκπομπές ξεχωρίζεις και τι σου αρέσει να παρακολουθείς;
Όταν δεν βλέπω ταινίες, παρακολουθώ «Ράδιο Αρβύλα», Θέμο και φυσικά Λάκη. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή η καλύτερη εκπομπή είναι οι «Πρωταγωνιστές» του Θεοδωράκη. Ο άνθρωπος κάνει απίστευτα πράγματα. Επίσης, παρακολουθώ το «Νησί» και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω όλους αυτούς που το κριτικάρουν αρνητικά. Μακάρι, η ελληνική τηλεόραση να είχε ακόμη τρεις τέτοιες σειρές.
- Ποια είναι η γνώμη σου για τα ριάλιτι και τις εκπομπές μαγειρικής;
Με τα ριάλιτι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Για παράδειγμα, το «Big Brother» δεν το παρακολούθησα ούτε μία φορά, γιατί είδα κάτι στιγμιότυπα από τα μεσημεριανά και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν απλώς άθλιο. Εντύπωση μου έχουν κάνει και οι πάρα πολλές μαγειρικές εκπομπές που παίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σε μια Ελλάδα που οι μισοί στριμώχνονται στα συσσίτια της Εκκλησίας και οι άλλοι μισοί δεν έχουν να φάνε θεωρώ πως είναι τουλάχιστον υπερβολή. Φέτος, βαρέθηκα να βλέπω συνταγές με πεσκανδρίτσα. Συγγνώμη δηλαδή, αλλά υπάρχει τόσος κόσμος που λατρεύει την πεσκανδρίτσα; Και μιλάμε για ένα ψάρι από το οποίο πετάς το μισό και τρως μόνο τον… πισινό. Θεωρώ ότι έχουμε την τηλεόραση που θέλουμε και μας αξίζει. Αν θέλαμε κάτι διαφορετικό, θα το είχαμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved