Η ζωή του μακαρίτη ράπερ Tupac Shakur στην μεγάλη οθόνη
Showbiz

Η ζωή του μακαρίτη ράπερ Tupac Shakur στην μεγάλη οθόνη

Τον Μάιο ξεκινάνε τα γυρίσματα του biopic με θέμα τη ζωή του μακαρίτη ράπερ.


Στο τέλος της άνοιξης θα αρχίσει να γυρίζεται από τον σκηνοθέτη Αντουάν Φουκουά (Training Day) η κινηματογραφική βιογραφία για τον Tupac Shakur, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις που λίγο έλειψαν να τινάξουν το προτζεκτ στον αέρα.

Η μητέρα του δολοφονημένου ράπερ, Afeni Shakur-Davis, είχε συμφωνήσει πριν 2 χρόνια, με την εταιρεία παραγωγής Morgan Creek για την παραχώρηση των δικαιωμάτων αλλά έπειτα υπήρξαν αντεγκλήσεις και μηνύσεις εκατέρωθεν μιας και η εταιρεία υποστήριζε ότι η Shakur-Davis προσπαθούσε να επαναδιαπραγματευθεί, ώστε να κερδίσει περισσότερα χρήματα, ακόμα και μετά το κλείσιμο της συμφωνίας.

Η μητέρα του ραπερ, που σκοτώθηκε το 1996, ανταπάντησε με μήνυση υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε καμία συμφωνία και ότι η ίδια ήθελε να χειριστεί τη μουσική και τη μνήμη του Τουπάκ με «όποια εταιρεία παραγωγής θα ήταν διατεθειμένη να σεβαστεί τη μνήμη του γιου μου». Τελικώς, επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στον σκηνοθέτη και την Afeni Shakur-Davis, οπότε τέλος καλό, όλα καλά. Την 1η Μαρτίου ξεκινούν οι οντισιόν για το ρόλο του Tupac. πηγή: queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved