Αλλάζει το δελτίο ειδήσεων του Mega
Media

Αλλάζει το δελτίο ειδήσεων του Mega

Σημαντικές αλλαγές ως προς τη δομή και το ύφος του δελτίου ειδήσεων του Mega αναμένεται να συμβούν από τη νέα σεζόν, χωρίς να αποκλείεται και η ανανέωση σε επίπεδο προσώπων, σενάριο που είναι και το επικρατέστερο.

Ήδη οι πρώτες συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, ενώ άρχισαν να καταφθάνουν και οι πρώτες προτάσεις. Όλα γίνονται με απόλυτη μυστικότητα, σε κλειστό κύκλο στελεχών και όχι μόνο (κρατήστε το αυτό), αναζητώντας το νέο μοντέλο ειδήσεων που θα εκφράζει τη νέα Ελλάδα και τον νέο έλληνα τηλεθεατή που διαμόρφωσε η οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Οι εκδότες ή πιο σωστά οι σύμβουλοί τους, οι οποίοι τους επηρεάζουν αντιλήφθησαν ότι το δελτίο ειδήσεων που διαθέτει το κανάλι τους ολοκλήρωσε τον κύκλο του, έδωσε ό,τι είχε να δώσει και πλέον οι έλληνες τηλεθεατές το έχουν ξεπεράσει. Οι ίδιες πηγές αποδίδουν την πρωτιά του δελτίου στην κεκτημένη ταχύτητα, αλλά και στις αδυναμίες των αντιπάλων. Για αυτό άλλωστε αποφάσισαν να εκμεταλλευθούν τον χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις των ελλήνων για ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες συζητήσεις δεν έχουν αποκαλύψει το μοντέλο που αναζητούν, ωστόσο κάποιοι σύμβουλοι έχουν αναλάβει να ενημερώσουν για οτιδήποτε κυκλοφορεί στο εξωτερικό κυρίως στην Αμερική.
Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία των κεφαλών του μεγάλου καναλιού έρχεται σε μια στιγμή που κοινωνικές ομάδες αντιδρούν πλέον ανοιχτά ακόμη και με διαμαρτυρίες έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού στη Μεσογείων για το περιεχόμενο του δελτίου.

Πηγή: enimerosi24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved