Video: Επιβεβαίωσε ο Ουγγαρέζος την σχέση της Νομικού με τον Χολίδη;
Showbiz

Video: Επιβεβαίωσε ο Ουγγαρέζος την σχέση της Νομικού με τον Χολίδη;

Επιβεβαίωσε ή όχι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την σχέση της Δούκισσας Νομικού με τον Χρήστο Χολίδη;


Όπως σας ενημερώσαμε χθες η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης είναι μαζί και ερωτευμένοι. Είναι αναμφισβήτητα το νέο hot ζευγάρι της showbiz! Όλα ξεκίνησαν στο talent show "Just the two of us"! O τραγουδιστής άρχισε να την φλερτάρει! Στην αρχή διακριτικά αλλά μετά επίμονα... Η Δούκισσα στην αρχή αντιστεκόταν στο διακριτικό φλερτ του... Όμως ο Χρήστος κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και όπως όλα δείχνουν και την καρδιά της!
Μάλιστα, ο Χρήστος σε συνέντευξή του πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει: " Όταν ερωτεύεσαι δε ρωτάς "τι" και "πώς". Ερωτεύομαι με πάθος και δεν σκέφτομαι τίποτα".
Η Δούκισσα από την άλλη είχε πει χαρακτηριστικά: "Έχει τύχει να κάνω μακροχρόνιες σχέσεις. Πηγαίνω με το ένστικτό μου και όταν δω ότι μια σχέση πρόκειται να κρατήσει μόλις λίγες ημέρες, δεν την ξεκινάω καν"!
Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η Δούκισσα δεν διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει τις φήμες...Όμως αν κρίνουμε από αυτά που είπε σήμερα στο Πρωινό Mou, ο πολύ καλός της φίλος, Δημήτρης Ουγγαρέζος, μάλλον οι φήμες ισχύουν... Ο Δημήτρης δήλωσε πως αν είναι στην αρχή της σχέσης, δεν θα θέλουν να βγουν και να μιλήσουν για αυτό. Δείτε το βίντεο!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved