Ελένη Μενεγάκη: «Το καπελάκι μου και σε άλλη παραλία»
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: «Το καπελάκι μου και σε άλλη παραλία»

Λάτρης των μεταμφιέσεων φαίνεται πως είναι η Ελένη Μενεγάκη, που σήμερα το έβαλε πάλι το αποκριάτικό της και βρήκε αφορμή για «σποντούλα», ενώ λίκνισε την μέση της με Νίκο Βέρτη, αλλά και αποκάλυψε ότι κάποιος την ματιάζει άσχημα!


Μετά τα γυαλιά και την στέκα που έβαλε χθες, η Ελένη προτίμησε να βάλει ημίψηλο φούξια καπέλο με πούλιες (γιατί και κοριτσάκι είναι και λαμπερή), αφού πρώτα παρουσίασε θέμα με αποκριάτικες στολές.
«Το καπελάκι μου και σε άλλη παραλία», είπε όλο νόημα η παρουσιάστρια στο πάνελ και άρχισε να γελάει! Όπως πρόσθεσε, πάει στην παραλία του μαέστρου της, έλα όμως που παραλία έχει και η Άχλα της Άνδρου...
Κάπου εκεί ήρθε η ώρα να χορέψει τσιφτετέλι, όσο ο Γρηγόρης Γκουντάρας τραγουδούσε το «Πες το μου ξανά» του Νίκου Βέρτη, αλλά και να αποκαλύψει ότι κάποιος την ματιάζει.
«Πώς σου πάει το καπέλο», της είπε τηλεθεάτρια που πήρε για να παίξει. «Θεά, αμαζόνα», πρόσθεσε.
«Μου πάει ε; Μην μου λες τέτοια! Μην το βάλω και βγω έξω και πούνε τελείωσε, πάει, αποτρελάθηκε τελείως αυτή», απάντησε η Ελένη.
«Φτου να μην σε ματιάσω, αλλά ξέρω και σε ξεματιάζω», συνέχισε η fanτης Ελένης και η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία: «ωραία! ξεμάτιαζε και καμιά άλλη μέρα γιατί κάποιες φορές νομίζω ότι θα πέσω κάτω»!
Κι αν νομίζατε ότι η κυρία στο τηλέφωνο δεν ήταν ενημερωμένη, απατάσθε: «ξέρω εγώ, σε παρακολουθώ κάθε μέρα, μην νομίζεις», απάντησε! Πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved