Ο «άγνωστος» γιος της Αγγελικής Νικολούλη
Showbiz

Ο «άγνωστος» γιος της Αγγελικής Νικολούλη

 Ο γιος -και μοναχοπαίδι- της γνωστής και ως «Ελληνίδας Μις Μαρπλ» είχε δείξει από πολύ μικρή ηλικία την αγάπη του για την Έβδομη Τέχνη, ενώ το ίδιο πάθος εκδήλωνε για τα ταξίδια, σκοπεύοντας κάποια στιγμή να γυρίσει όλο τον κόσμο.

«Από μικρός όταν τον ρωτούσες με τι ήθελε να ασχοληθεί απαντούσε χωρίς δισταγμό: «Με τη σκηνοθεσία». Οι ταινίες ήταν πάντα η μεγάλη του αδυναμία», υποστηρίζουν φίλοι του και συνεχίζουν: «Την εποχή που εμείς πιστεύαμε ότι οι μόνοι λόγοι ύπαρξης είναι το φαγητό και τα μπαρ, ο Κωνσταντίνος ήταν ένας τρελαμένος σινεφίλ». Αμέσως μετά το λύκειο ο Κωνσταντίνος Μουσούλης φεύγει για σπουδές στην Αμερική, και συγκεκριμένα στο Los Angeles Film School. Η διάσημη σχολή της Sunset Boulevard δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές της να συμμετάσχουν σε σημαντικές δουλειές, κάτι που έχει γίνει κατά το παρελθόν με τις ταινίες «Μatrix», «Spiderman» και «Βack to the Future».
Από τις ιστορικές εγκαταστάσεις της έχουν περάσει αστέρια της μουσικής όπως ο Ελβις Πρίσλεϊ και οι Rolling Stones, οι οποίοι διατηρούσαν για χρόνια εκεί τα στούντιό τους, ενώ συνεργάζεται με αστέρες του σινεμά όπως ο σκηνοθέτης Ολιβερ Στόουν και οι ηθοποιοί Νικ Νόλτε και Αντζελίνα Τζολί. Κάπως έτσι μπήκε στον χώρο και ο Κωνσταντίνος. Η ιδιαίτερη οπτική του στην αποτύπωση εικόνων και συναισθημάτων δεν έμεινε απαρατήρητη από τους καθηγητές του, οι οποίοι τον ενθάρρυναν να έρθει σε επαφή με γνωστές εταιρείες παραγωγής. Κι όλα αυτά χωρίς να γνωρίζει κανείς ότι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η μητέρα του είναι μία από τις πιο γνωστές TV περσόνες, η οποία επί 30 χρόνια εξιχνιάζει εγκλήματα και εντοπίζει εξαφανισμένους ανθρώπους. Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved