Ο Έλληνας που ράβει τα εκκεντρικά ρούχα του Σισέ
G-Sports

Ο Έλληνας που ράβει τα εκκεντρικά ρούχα του Σισέ

Ο δημιουργός που «κρύβεται» πίσω από τα εκκεντρικά ντυσίματα του Γάλλου σούπερ σταρ του ΠΑΟ, Τζιμπρίλ Σισέ, είναι Ελληνας! Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος είναι ο προσωπικός ράφτης του επιθετικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε κάθε του επίσημη εμφάνιση επιλέγει να ντυθεί διά χειρός του αγαπημένου του μόδιστρου.

Στην πρόσφατη εκκεντρική εμφάνιση του Σισέ με τη φούστα και τις αρβύλες σε βραδιά βραβείων είχε βάλει και εκείνος το χεράκι του, αφού είχε καταλήξει μαζί με τον ποδοσφαιριστή να ταιριάξουν το σύνολο με λευκό σακάκι με μαύρα πέτα και μαύρο T-shirt.
«Ο Σισέ είναι από τους πιο καλοντυμένους αθλητές, και όχι επειδή τον ράβω εγώ, αλλά γιατί λόγω της γαλλικής του καταγωγής έχει άποψη και πολύ καλό γούστο. Ντυμένος έτσι δεν βγήκε για καφέ ή για φαγητό, αλλά εμφανίστηκε σε μια λαμπερή βραδιά μόδας, οπότε δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την κακή κριτική που δέχτηκε από κάποιους».

Όπως εξηγεί σε καθημερινή εφημρίδα, η ιαπωνικού οίκου μόδας φούστα του Σισέ δεν έχει καμία σχέση με τις γυναικείες: «Δεν μιλάμε για μια γυναικεία φούστα! Η συγκεκριμένη από κάτω έχει παντελόνι που τα μπατζάκια του φτάνουν στα όρια του ύψους της φούστας. Το σακάκι ήταν μια δική μου δημιουργία που του άρεσε πάρα πολύ».

Ο Γάλλος σκόρερ δεν ήταν η πρώτη φορά που επέλεξε να ντυθεί από τα χέρια του Γιώργου Παπαδόγαμβρου, καθώς όλα του τα κουστούμια τα τελευταία δύο χρόνια φέρουν τη δική του υπογραφή: «Φοράει μόνο δικά μου κουστούμια. Κάθε φορά που έρχεται εδώ περνάμε πολύ καλά, γιατί ο Τζιμπρίλ έχει χιούμορ και είναι και πολύ καλό παιδί».

Η γνωριμία του ποδοσφαιριστή με τον μόδιστρο δεν έγινε τυχαία, καθώς ο Σισέ για πρώτη φορά είδε από κοντά κουστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου σε έξοδό του, που το φόραγε ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος. «Οι δύο άντρες βρέθηκαν σε μια εκδήλωση και ο Σισέ ενθουσιάστηκε με το κουστούμι που φόραγε ο Σπύρος και αμέσως τον ρώτησε για την προέλευσή του. Έτσι λίγες μέρες αργότερα, όταν στο ατελιέ μου βρέθηκε ο άσος των γηπέδων, πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Μάλιστα, ο Σισέ με πρότεινε και σε όλους τους Γάλλους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπως τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και τον Σίντνεϊ Γκοβού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved