Ελένη Μενεγάκη: Τι κάνει όταν κλείνουν οι κάμερες;
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τι κάνει όταν κλείνουν οι κάμερες;

Η Ελένη Μενεγάκη όσο λαμπερή είναι στο φακό, τόσο απλή είναι στην καθημερινότητά της. Όταν οι κάμερες της εκπομπής της «Καφές με την Ελένη» κλείνουν, η παρουσιάστρια δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί κοντά στα τρία της παιδιά και στον Ματέο Παντζόπουλο.

Φόρμες, τζιν T-shirts και αθλητικά παπούτσια συμπληρώνουν το στυλ της όταν βρίσκεται με φίλους της ή με την οικογένειά της. Λατρεύει να καλεί στο σπίτι φίλους της και να τους μαγειρεύει, καθώς είναι εξαιρετική μαγείρισσα και πολλές φορές μεταφέρει στο σπίτι της τις συνταγές που παρουσιάζει στην εκπομπή.
Αν και παλιότερα της άρεσαν τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, τώρα πια σπάνια θα δούμε την Ελένη σε κάποιο από αυτά παρά τα συνεχή καλέσματα. Η παρουσιάστρια επιπλέον ασχολείται πολύ με την αστρολογία και έχει φροντίσει να έχει αστρολογικούς χάρτες, ενώ παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις θέλει η ίδια να διαβάζει τον γιο της, Άγγελο. Η ίδια λατρεύει τις εκδρομές και δεν προτιμά μόνο πολυτελή ξενοδοχεία με σπα και ανέσεις αλλά σε απόμερα καταφύγια. Της αρέσει πολύ να βρίσκεται κοντά στη φύση και απολαμβάνει με τον αγαπημένο της διαφορετικές δραστηριότητες, ‘όπως πεζοπορία και κολύμπι. Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved