Γενέθλια με Lopez και Ρουβά ετοιμάζει η Μενούνος
Showbiz

Γενέθλια με Lopez και Ρουβά ετοιμάζει η Μενούνος

Με επώνυμους καλεσμένους όπως η Jennifer Lopez και ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα της η Μαρία Μενούνος, που θα κάνει ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι της στο Hollywood!

Στις 8 Ιουνίου η Μαρία θα κλείσει τα 33 και ετοιμάζεται από τώρα να το γιορτάσει δεόντως! ««Κάθε χρόνο κάνει ένα πάρτι στο σπίτι της. Φέτος θα έχει ιδιαίτερα ελληνικό χαρακτήρα. Από ελληνική κουζίνα, από Έλληνες που ζουν στην Αμερική και κάνουν πολύ μεγάλη καριέρα, αλλά και Έλληνες φίλους της από την Αθήνα, με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή», δήλωσε φιλικό πρόσωπο της Ελληνοαμερικανίδας δημοσιογράφου.

Μεταξύ των celebrities που θα τραγουδήσουν το «happy birthday» είναι η Jennifer Lopez, η Nia Vardalos, η Brooklyn Decker και ο Ζach Galifianakis. «Με την Niaέχει πάρα πολύ φιλική σχέση, όπως και με τον Zach», είπε ο φίλος της Μαρίας Μενούνος, προσθέτοντας πως από Έλληνες σταρ πολύ καλοί της φίλοι είναι η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς.

«Οι καλύτεροι φίλοι της Μαρίας σίγουρα είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Άννα Βίσση, που τους είχε δει και στην επίσκεψη της εδώ στην Αθήνα. Μάλιστα ήταν σίγουροι ότι θα έρθουν», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα θα έρθει ξανά στην Ελλάδα 15 ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, καθώς οι πληροφορίες λένε πως θα παρουσιάσει την τελετή έναρξης των Special Olympics.

Μαζί της θα είναι και οι γονείς της, όπως στον Μαραθώνιο της Αθήνας, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί το χωριό της στην Καλαμάτα και να κάνει μια βόλτα στα ελληνικά νησιά. Μάλιστα, στα σχέδιά της είναι να γιορτάσει και στην Ελλάδα τα γενέθλιά της, με ένα πάρτι αντίστοιχο του «λαμπερού» που ετοιμάζει στο Hollywood! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved