Eurovision: Χαμός στην Ουκρανία! Ακυρώθηκε ο τελικός!
Eurovision

Eurovision: Χαμός στην Ουκρανία! Ακυρώθηκε ο τελικός!

Ανάστα ο Κύριος γίνεται με την Eurovision στην Ουκρανία, καθώς δύο ημέρες μετά την επιλογή του τραγουδιού που θα τους εκπροσωπήσει αποφάσισαν να... ξανακάνουν τελικό, έπειτα από καταγγελίες για «στημένο» αποτέλεσμα!


Όπως ανακοίνωσε το κρατικό κανάλι της χώρας (NTU), μετά τις έντονες διαμαρτυρίες, ο εθνικός τελικός της χώρας θα γίνει ξανά την Πέμπτη, 3 Μαρτίου, με την συμμετοχή των τριών πρώτων φιναλίστ του προηγούμενου τελικού.
Τα «ξίφη» τους θα διασταυρώσουν η Mika Newton με τον «Angels» (που πήρε το χρίσμα την πρώτη φορά), η Jamala με το «Smile» και η Zlata Ognevich με το «The Kukusha».
Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν μία από τους διαγωνιζόμενους κατήγγειλε το αποτέλεσμα κάνοντας λόγο για δολιοφθορά στο televoting, κατηγορία με την οποία συμφώνησε και μέλος της ειδικής επιτροπής στην Eurovision.
Μάλιστα, το θέμα έφτασε μέχρι την ηγεσία της χώρας, καθώς η νικήτρια του πρώτου τελικού, Mika Newton, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό ζητώντας την παρέμβασή τους για να διαλευκανθεί η υπόθεση!
Αυτή τη φορά, πάντως, για να αποφύγει καταγγελίες για «στημένο παιχνίδι», το NTU διευκρίνισε πως θα επιτρέπεται μόνο μία ψήφος ανά τηλεφωνικό νούμερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved