Ζωγράφος πια η  Στέλλα Καπεζάνου
Showbiz

Ζωγράφος πια η Στέλλα Καπεζάνου

Πριν αρκετά χρόνια η Στέλλα Καπεζάνου μας συστήθηκε ως μοντέλο, έπειτα εγκατέλειψε το χώρο του μόντελινγκ καθώς παντρεύτηκε τον Γιάννη Φιξ, απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, τον Κάρολο και ξαφνικά μάθαμε για τον χωρισμό τους. Η Στέλλα αφοσιώθηκε στο μονάκριβο γιο της, αλλά και στις νέες της επαγγελματικές δραστηριότητες. Την ζωγραφική.

Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο το πρώην μοντέλο δημιούργησε στο διαδίκτυο το “Spoil your baby” για να ομορφύνει το χώρο των μικρών παιδιών και να τους φτιάξει το δικό τους ονειρικό κόσμο. Η ίδια ξεκίνησε να ζωγραφίζει για παιδιά όταν έμεινε έγκυος... μόνο που τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η αγάπη της για την ζωγραφική υπήρχε από τότε που ήταν και η ίδια παιδί. Μάλιστα στο σχολείο της ζωγράφιζε συνέχεια ακόμα και στους τοίχους κι έτσι έγινε ο επίσημος αρχηγός ζωγραφικής του σχολείου. Η Στέλλα Καπεζάνου, όπως χαρακτηριστικά λέει “ Δεν σταμάτησα ποτέ όλα αυτά τα χρόνια να ζωγραφίζω, ακόμα και όταν δούλευα ως μοντέλο. Μπορεί κατά διαστήματα να έκανα μια μικρή παύση λόγω ωραρίων αλλά δεν σταμάτησα ποτέ. Είναι τρόπος έκφρασης για μένα”. Εννοείται πως πηγή έμπνευσής της είναι ο γιος της, Κάρολος και με γλυκό τόνο στη φωνή της αναφέρει πως “Από τότε που γέννησα όλα έχουν αλλάξει για μένα και το σημαντικότερο είναι πως νοιώθω σαν να μην υπήρχε το πριν... Λες και η ζωή μου ξεκίνησε την ημέρα που γεννήθηκε ο Κάρολος”. Ο κάθε πίνακας που ζωγραφίζει είναι μοναδικός και συνήθως γίνεται κατόπιν παραγγελίας. Έρχεται σε επαφή με τους γονείς και κάνει μια συζήτηση σχετικά με το τι αρέσει στο κάθε παιδάκι. Η ίδια εξηγεί πως “Υπάρχουν γονείς που θέλουν κάτι συγκεκριμένο και άλλοι που απλά μου περιγράφουν τον χαρακτήρα του παιδιού τους και με αφήνουν μόνη μου να δημιουργήσω”.
Σ' ότι αφορά τους παιδικούς πίνακες η Στέλλα Καπεζάνου επιλέγει να βάζει έντονα χρώματα διότι αρέσουν στα παιδάκια. Στα σχέδια της είναι να ετοιμάσει μια έκθεση ζωγραφικής, αλλά αυτό θα γίνει μετά το τέλος των καλοκαιρινών της διακοπών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved