Έρρικα Πρεζεράκου: Το Dancing with the stars, η Γκαλένα Βελίκοβα και η Ζέτα Μακρυπούλια
Showbiz

Έρρικα Πρεζεράκου: Το Dancing with the stars, η Γκαλένα Βελίκοβα και η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλά για το Dancing with the stars και τονίζει σε συνέντευξή της ότι δεν είχε κανένα σκοπό να «φάει» την θέση κανενός, πόσο μάλλον ενός έμπειρου στον χορό ανθρώπου όπως η Γκαλένα Βελίκοβα. Και απαντά εάν τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί, την έχουν ενοχλήσει.


«Νομίζω ότι πληγωνόμαστε μέσα μας μόνο αν γνωρίζουμε ότι κάναμε κάτι λάθος. Όταν εσωτερικά είμαστε ήρεμοι και ξέρουμε πως δεν έχουμε να απολογηθούμε για κάτι, τότε δεν μας πληγώνει τίποτα. Τα όσα γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Δεν έχω κάποια ενοχή γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Άλλωστε έχω μάθει να τα αντιμετωπίζω όλα με χιούμορ. Δεν είχα καημό να κάνω ντε και καλά τηλεόραση, ούτε να λειτουργήσω παρεμβατικά σε ένα σόου για να πετάξω κάποιον άλλο έξω», διευκρινίζει η Ερρικα.
Η νέα κριτής του Dancing μιλά για την παρουσιάστρια του σόου Ζέτα Μακρυπούλια και την δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. «Από την στιγμή που ο Μιχάλης και η Ζέτα το έκαναν, θα πει πως ήταν έτοιμοι και καλώς έπραξαν. Η Ζέτα είναι ένα κορίτσι πολύ λαμπερό, πολύ όμορφο, που ακτινοβολεί καλοσύνη. Είναι πολύ καλό παιδί. Την εκτιμώ πολύ και χαίρομαι που είναι ερωτευμένη. Είναι ένα κορίτσι που της αξίζουν πολλά. Είναι πολύ ιδιαίτερη».
Αποκαλύπτει επίσης ότι και εκείνη θα έκανε μια ανάλογη κίνηση (να δημοσιοποιήσει την σχέση της) εάν έβρισκε τον κατάλληλο άνθρωπο και ένιωθε ότι το αξίζει. Προς το παρόν είναι μόνη της και μάλιστα εδώ και δύο χρόνια: «Καλά, ας μην αντιμετωπίζουμε τους singles λες και έχουν λέπρα!»
Η Ερρικα μίλησε τέλος και για τα αυστηρά παιδικά της χρόνια εξαιτίας της μανιάτικης καταγωγής της . «Το γεγονός ότι η μητέρα μου μέχρι τα 14 μου μου έκανε μαθήματα κεντήματος τα καλοκαίρια, ήταν μια διαπαιδαγώγηση που δεν συμβάδιζε με εκείνο που ζούσα έξω από την οικογένειά μου. Το ένιωθα αυτό. Χαιρόμουν που ήξερα να μαγειρεύω τα πάντα ή να τακτοποιώ το σπίτι από τα 15 μου, αλλά ήθελα να βιώσω πράγματα με περισσότερο συναίσθημα. Το συναίσθημα είναι για εμένα καθοριστικό στον τρόπο που λειτουργώ».
Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved