Δέσποινα Κανδηλογιαννάκη: «Είπα όχι στην πρόταση του Λαζάρου»
Showbiz

Δέσποινα Κανδηλογιαννάκη: «Είπα όχι στην πρόταση του Λαζάρου»

Η Δέσποινα «Master Chef» εξομολογείται γιατί είπε όχι στην πρόταση του Λαζάρου, ποιον κριτή συμπαθεί και σε ποιον συμπαίκτης της θα έδινε Όσκαρ και σε ποιον το Χρυσό Βατόμουρο;

 


Υπήρχε κάποιος συμπαίκτης σου που έπαιξε πολύ καλά ένα ρόλο τελείως διαφορετικό από την προσωπικότητά του;
«Θα σου πω αυτόν που έπαιξε χειρότερα και κερδίζει το Χρυσό Βατόμουρο, αυτόν που δεν έπεισε το κοινό. Η Αρετή. Μου έβγαζε από την αρχή διπροσωπία και νομίζω το κατάλαβε και ο κόσμος. Ο Γιάννης Μάργαρης πάλι αξίζει το Όσκαρ για έναν πολύ ωραίο λόγο. Μοιάζει τόσο ήσυχο παιδάκι, αλλά είναι η ψυχή του πάρτι, ένα διαβολάκι».
Ποιον κριτή συμπαθούσες πιο πολύ;
«Για να κάνω παρέα και να γίνουμε φίλοι σκέφτομαι πάντα τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Για τον Λευτέρη Λαζάρου τρέφω το μεγαλύτερο σεβασμό και την απόλυτη εκτίμηση».
Για ποιο λόγο είπες όχι στην πρόταση που ου έκανε ο Λαζάρου;
« Η δουλειά που μου πρότεινε ήταν για ένα εξαιρετικό project στη Κύπρο αλλά απαιτούσε να μείνω εκεί περίπου δυο χρόνια. Δεν ήθελα να φύγω. Ο μπαμπάς μου είναι λίγο αρρωστούλης, και είχα ήδη τις τύψεις μου για τα πέντε χρόνια, που ήμουν μακριά στην Αγγλία. Βέβαια οι δικοί μου έλεγαν να πάω. Στα 32 μου, όμως ήθελα να κατασταλάξω. Γύρισα για να είμαι στην πατρίδα, να είμαι κοντά στην οικογένειά μου».
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved