Ευρωπαϊκό βραβείο στη Μαρί Κυριακού για την κοινωνική προσφορά
Showbiz

Ευρωπαϊκό βραβείο στη Μαρί Κυριακού για την κοινωνική προσφορά

Δώδεκα κορυφαίους Έλληνες, πρότυπα για τη Νέα Γενιά, βράβευσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Νέων, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας. Ανάμεσά τους και τη Μαρί Κυριακού για την κοινωνική προσφορά της μέσα από την εκπομπή «Με αγάπη».


Η Μαρί Κυριακού παρέλαβε το βραβείο από τον κ. Κωνσταντίνο Νάκη, Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Κινητικότητα των Νέων στην Έρευνα και τη Τεχνολογία. Αφού ευχαρίστησε θερμά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Νέων για αυτή τη μεγάλη τιμή, μίλησε για τις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, αλλά και για τις παράλληλες δράσεις που έχει δημιουργήσει η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ.....
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ακόμα: ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και η πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την Κοινωνική Προσφορά τους, ο Sir Βασίλειος Μαρκεζίνης, ο Ιωάννης Ηλιόπουλος και ο Διονύσης Σιμόπουλος για την Επιστήμη, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Ιωάννης Σμαραγδής για τον Πολιτισμό και ο Πύρρος Δήμας, ο Νίκος Γκάλης και η Βούλα Πατουλίδου για τον Αθλητισμό.

Πηγή: tvnea

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved