Το ξέσπασμα του Γιώργου Αλκαίου
Eurovision

Το ξέσπασμα του Γιώργου Αλκαίου

Φανερά ενοχλημένος αλλά και στενοχωρημένος –για όσους τον γνωρίζουν καλά- είναι ο Γιώργος Αλκαίος για την παντελή απουσία του ίδιου και της περυσινής αποστολής στη Eurovision στην προχθεσινή βραδιά επιλογής τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον διαγωνισμό.

Το όνομά του αναφέρθηκε μόλις μία φορά κατά τη διάρκεια της βραδιάς από την Λένα Αρώνη ενώ αντίθετα εμφανίστηκε σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο ο Σάκης Ρουβάς που είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό δύο χρόνια πριν. Ο Γιώργος Αλκαίος, λοιπόν, σε συνέντευξή του στην «Πρωινή Μελέτη» μίλησε για όλα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του γύρω από το θέμα: «Δεν θα πέσω σε κανένα επίπεδο. Δεν έχω συνηθίσει να μιλάω σε υψηλούς τόνους, ούτε να αφήνω αιχμές. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι η Eurovision είναι χαρά, είναι πανηγύρι όπως το λένε κάποιοι. Δεν χρειάζεται να μιλάμε χαμηλόφωνα» είπε ο τραγουδιστής ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το μαγνητοσκοπημένο βίντεο που θα μπορούσε να είχε κάνει ο Γιώργος Αλκαίος, ο ίδιος δήλωσε στην Espresso: «Ποτέ δεν μου ζητήθηκε από την ΕΡΤ να γράψω μήνυμα για τη βραδιά του προκριματικού. Θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να αρνηθώ έναν χαιρετισμό στους καλλιτέχνες ή τον καλλιτέχνη που θαεκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Γερμανία. Αρνήθηκα να εμφανιστώ στην παρουσίαση, όπως μου πρότειναν γιατί ένας από τους λόγους είναι ότι θα απουσίαζα στο εξωτερικό. Τους υπόλοιπους δεν θα ήθελα να τους αναφέρω για να μην εκθέσω κανέναν. Έτσι και αλλιώς, στα τόσα χρόνια παρουσίας μου στον χώρο ξέρετε ότι δεν το κάνω ποτέ! Συζητήθηκε μόνο να συμμετάσχω για τρία λεπτά στην εισαγωγή της βραδιάς και κάποια στιγμή στην αποφώνηση».
Ο τραγουδιστής επίσης επεσήμανε σε δημοσιογράφο στην «Πρωινή Μελέτη» πως η επικοινωνία από την ΕΡΤ μαζί του έγινε μόλις δύο εβδομάδες πριν από την βραδιά επιλογής ελληνικού τραγουδιού, κάτι που σήμαινε πως ήταν πολύ λίγος ο χρόνος για να προετοιμαστεί κατάλληλα ο ίδιος ή οι συνεργάτες του για την παρουσίαση του τραγουδιού “OPA”. «Από τη στιγμή που η επικοινωνία γίνεται δύο εβδομάδες πριν από τη συγκεκριμένη βραδιά, δύο από τους friends, ήταν χορευτές σε τραγούδι που εμφανιζόταν εκείνη τη βραδιά. Δεν υπήρχε ο χρόνος και η διάθεση για να μπούμε σε πρόβες ώστε να παρουσιαστεί το «Opa» και όσοι με αγαπάνε ξέρουν πως δεν θα πήγαινα για να προμοτάρω την καινούργια μου δουλειά. Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο να κάνουμε τελευταία στιγμή πράγματα. Δεν υπήρξαν οι προϋποθέσεις για να γίνει κάτι σωστά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved