Video: Ζήνα: "Περιμένω τη στιγμή που θα αισθανθώ ασφαλής για να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου"
Showbiz

Video: Ζήνα: "Περιμένω τη στιγμή που θα αισθανθώ ασφαλής για να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου"

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος.

Όπως είπε αυτό το λένε εδώ και τέσσερα χρόνια, από την μέρα που παντρεύτηκε και η ίδια χαίρεται που ο κόσμος θέλει να την δει να αποκτάει παιδί.


Η Πέγκυ μάλιστα τόνισε: « Όπως ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβεται έτσι και η εγκυμοσύνη… Αρκετές γυναίκες για λίγο διάστημα για λόγους υγείας, μέχρι να δέσει, την προστατεύουν την εγκυμοσύνη τους τους πρώτους μήνες. Αλλά πίστεψέ με κάθε γυναίκα περιμένει με χαρά τη στιγμή που θα αισθανθεί ασφαλής για να το ανακοινώσει πρώτα στους δικούς της ανθρώπους και μετά σε όσους την αγαπάνε… Στην συγκεκριμένη περίπτωση που εγώ είμαι τραγουδίστρια και ξέρω πως πάρα πολύ κόσμος το περιμένει αυτό περιμένω και εγώ τη στιγμή που θα αισθανθώ ασφαλής για να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου». Η εγκυμοσύνη ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται, απλά αποκαλύπτεται καθώς δεν κρύβεται... Μάλιστα η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει μπει σε αυτό το τριπάκι μιας και θέλει να αποκτήσει άμεσα ένα παιδί και δηλώνει έτοιμη να γίνει μητέρα. Εμείς αναμένουμε να μας ανακοινώσει σύντομα τα ευχάριστα. πηγή: Πρωινή Μελέτη



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved