Διαμαντάκου για Eurovision: «Μαύρο σαν καλιακούδα»
Media

Διαμαντάκου για Eurovision: «Μαύρο σαν καλιακούδα»

Ως μουσικό και αισθητικό αχταρμά χαρακτήρισε την Eurovision η τηλεκριτικός, Πόπη Διαμαντάκου, ενώ έκανε λόγο για «αισθητικό καρακιτσαριό».

Στο άρθρο της στην εφημερίδα «Τα Νέα» με τίτλο «Μαύρο σαν καλιακούδα» αναφέρει «Μοιάζει με ασφαλής η επιλογή του μαύρου αντί αλλού χρώματος σε σκηνικά και κουστούμια, αλλά η κατάχρηση του στο γιουροβιζιονικό σόου της ΕΡΤ κατέληξε σε αισθητικό καρακιτσαριό».

Η κ. Διαμαντάκου χαρακτήρισε την παρουσιάστρια Λένα Αρώνη «άχρωμη», ενώ σε άλλο σημείο του άρθρου αναφέρει «Και ύστερα ήρθε ο γιουροβιζιονικός νταμπλάς. Ο διαγωνισμός των «πακέτων», που επιβεβαίωσε τη μετριότητα των ασμάτων και την αμηχανία της μουσικής σκηνής που ορίζουν οι δισκογραφικές –«φωνές» έχουμε, συνθέσεις δεν έχουμε.

«Να επιστρέψει η Γιουροβίζιον στις «διαστάσεις» που της αρμόζουν, είπε η Λένα Αρώνη. Ας τις βρει πρώτα χωρίς να παραπαίει μεταξύ αντιγραφής λειτουργικών παλαιών γκλαμουροσόου και ΕΡΤΙικου «ηχιοτικού» δήθεν. Η προβολή των έξι τραγουδιών ήταν αρκετή. Και προτιμότερη από την μαυροφορούσα πλήξη», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved