Songul Oden: Η άγνωστη ζωή της πρωταγωνίστριας της σειράς «Ασημένια Φεγγάρια»
Showbiz

Songul Oden: Η άγνωστη ζωή της πρωταγωνίστριας της σειράς «Ασημένια Φεγγάρια»

Ποια είναι η Γκιουμούς ή κατά κόσμον Songul Oden , η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά «Ασημένια φεγγάρια» που προβάλλεται στον Ant1; Το όνομά της σημαίνει «τελευταίο ρόδο», γι' αυτό και η Songul είναι γνωστή στο ευρύ κοινό και ως «το ρόδο της Τουρκίας».


Η τουρκάλα ηθοποιός είναι γεννημένη στις 14 Φεβρουαρίου του 1979, και ανήκει στο ζώδιο του υδροχόου. Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Ντιγιαρμπακίρ αλλά η οικογένειά της μετακόμισε στην Άγκυρα. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός, οπότε αμέσως μετά το σχολείο σπούδασε στην Ακαδημία Θεατρικών Τεχνών της Τουρκίας. Έτσι ξεκίνησε και ο έρωτας με τον φακό και το μόντελινγκ. Η 32χρονη Songul, έχει συνεργαστεί με διεθνείς οίκους μόδας, όπως οι Ralph Lauren και Tommy Hilfiger, ούσα το μοντέλο της καμπάνιας τους για την Τουρκία. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2001 και έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά σίριαλ και έχει στο ενεργητικό της μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. Η πρώτη της εμφάνιση στο γυαλί ήταν στη σειρά "Vasiyet". Έπειτα ακολούθησε το 2002 η "Havada bulut", το 2005 - 2007 η "Gümüş" και το 2007 - 2008 η σειρά "Vazgeç Gönlüm". Ακόμα, το 2009 είχε τον ρόλο της Ayşe στην ταινία "Acı Aşk" και το 2010 στο "Mükemmel Çift". Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Ταρντού Φλορντούν στη σειρά «Ένα υπέροχο ζευγάρι» ( βασισμένη στο Mr and Mrs Pells) που κόπηκε πρόωρα λόγω του γκέι φιλιού που έπρεπε να δώσει ο γνωστός ως Κερέμ ηθοποιός σε συμπρωταγωνιστή του.

Τι συμβαίνει όμως στην προσωπική της ζωή; Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Camberk Ucucu, όμως χώρισαν το 2008 και το διαζύγιό τους έγινε πρωτοσέλιδο σε πολλά έντυπα. Κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν ότι αιτία του χωρισμού ήταν η υπερβολική ζήλια του συζύγου της για τη σχέση τής Songul με τον συμπρωταγωνιστή της Κιβάνκ. Σχέση που φαίνεται ότι δεν έμεινε μόνο στα επαγγελματικά πλαίσια. Αυτήν την περίοδο πάντως η γοητευτική ηθοποιός είναι μόνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved