Όλη η αλήθεια για το κλείσιμο του fan club της Δέσποινας Βανδή!
Showbiz

Όλη η αλήθεια για το κλείσιμο του fan club της Δέσποινας Βανδή!

H Δέσποινα Βανδή δεν έχει κανένα επίσημο fan club. Επίσημη είναι μόνο η προσωπική ιστοσελίδα της που ετοιμάζεται και σύντομα θα βρίσκεται "on line", και η ιστοσελίδα της εταιρείας της Spicy.

Στο διαδίκτυο υπήρχαν δυο fan club το vandiworld και το DeVaqueen, οι διαχειριστές του πρώτου αποφάσισαν να αναστείλουν την λειτουργία του forum τους μίας και όπως δήλωσαν και οι ίδιοι δεν είχαν κάποια υποστήριξη από την Δέσποινα και την δισκογραφική εταιρία της, την Spicy. To Devaqueen είναι το μεγαλύτερο σε μέλη fan club (περίπου 6.000) και εξακολουθεί ν' αγαπά και να στηρίζει την Δέσποινα σε κάθε της βήμα.

Η διαφωνία του με το vandiworld ήταν η εμπορευματοποίηση της Δέσποινας χωρίς την άδεια της καθώς έβγαζε λεφτά από διαφημίσεις (προτρέποντας τα μέλη να κάνουν click για να κερδίσει χρήματα) από τα προϊόντα που έβγαλε με το πρόσωπο της Δέσποινας χωρίς πάλι την συγκατάθεση της) καθώς και με την επιμονή των διαχειριστών της σελίδας να επιβάλουν τις απόψεις τους στα μέλη και να προσπαθούν να έχουν εξουσία μέχρι και στις επαγγελματικές αποφάσεις της Δέσποινας.

Αυτοί είναι οι λόγοι που και οι fans της Δέσποινας άφησαν αυτό to fan club.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved