Videos: Ποιος είπε στην Ελένη «κάτσε να σε σκίσω»;
Showbiz

Videos: Ποιος είπε στην Ελένη «κάτσε να σε σκίσω»;

Συμβουλές για μακροχρόνιο έγγαμο βίο είχε όρεξη να ακούσει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη!

Ο Διονύσης Σχοινάς ανέλαβε χρέη συμβούλου, όντας 14 χρόνια παντρεμένος με την Καίτη Γαρμπή. «Φεύγει το κάτσε να σκίσω και μένει η αγάπη», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής και έκανε την παρουσιάστρια να αναψοκοκκινίσει, αλλά και να ζητήσει... λεπτομέρειες!
Ο Διονύσης είπε ότι πλέον έχει έρθει η αγάπη στην σχέση του με την Καίτη και η Ελένη ρώτησε πότε έρχεται η αγάπη σε ένα ζευγάρι και γιατί. «Μετά από 3 - 4 χρόνια. Τότε φεύγει η καψούρα η χοντρή, το ότι θέλω να σε σκίσω», απάντησε ο τραγουδιστής!
Γέλια ακούστηκαν στο πλατό, η Ελένη έκανε παύση για να συνέλθει από το σοκ και είπε: «δεν ξέρω! Κάνω μια στροφή γύρω από τον εαυτό μου και ξανάρχομαι! Τι έχει πάθει αυτή η εκπομπή φέτος; Έρχονται όλοι και τα πετάνε έτσι μπουμ».
Στη συνέχεια, βέβαια, συμφώνησε με τον Διονύση, από τον οποίο μάλιστα ζήτησε και... προτάσεις για «πιπεράτες» σχέσεις όταν πλέον η καψούρα έχει φύγει.
«Υπάρχει πιθανότητα να ξανάρθει η καψούρα, με τακτική. Θέλει σκηνικά, αλητείες», απάντησε ο Διονύσης και τότε ήταν που η παρουσιάστρια... τέντωσε τις κεραίες της και «βομβάρδισε» με ερωτήσεις του στυλ «ποιός», «τι» και «πως».
Να της χαλάσει χατίρι ο Διονύσης; Όχι βέβαια! «Και οι δύο! Δεν θα σου πω τώρα, κατ’ ιδίαν», της είπε και ζήτησε την γνώμη της για το πότε φεύγει η καψούρα.
Το σκέφτηκε η Ελένη πριν απαντήσει... λέτε να έκανε καμιά αναδρομή στο παρελθόν; «Εξαρτάται! Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο που δεν είναι ίδιο σε όλα τα ζευγάρια. Εξαρτάται πώς είναι το ζευγάρι, πώς το τραβάει το πράγμα», ανέφερε τελικά.
Πηγή:star




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved