Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: "Μεγάλωσα μέσα σε βρισιές"
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: "Μεγάλωσα μέσα σε βρισιές"

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, η ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αποκάλυψε πως πηγή έμπνευσής της ήταν η μητέρα της για την παράσταση "Λα Τσούνγκα".

«Η μητέρα μου, παντρεμένη με δύο παιδιά, ήταν αυτή που διηύθυνε το καφενείο στην πλατεία του χωριού μου, στον Εβρο. Είμαι κι εγώ ένα παιδί από ένα χωριό. Εκεί έζησα ώς τα δώδεκά μου χρόνια. Γι’ αυτό και αντλώ υλικό από τα παιδικά μου χρόνια για να βρω την ατμόσφαιρα του έργου. Θυμάμαι τη μητέρα μου να κινείται ανάμεσα στους άντρες που σύχναζαν. Μεγάλωσα μες σε καπνούς και σε βρισιές, έκανα τα θελήματα αλλά και τα μαθήματά μου στο καφενείο» είπε χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το μικρό χωριό με τα τοπικά ήθη και έθιμα ανακάλυψε όμως και το ταλέντο της στην υποκριτική. «Είχα ένα μικρό ραδιόφωνο και άκουγα τις θεατρικές παραστάσεις που μετέδιδε κάθε εβδομάδα το κρατικό ραδιόφωνο. Ηταν ένα παράθυρο για εμένα σε αυτό που πραγματικά ήθελα να γίνω». Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας προανήγγειλε τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Μιχάλη Μαρμαρινό στην τραγωδία του Ευριπίδη «Ηρακλής Μαινόμενος», παράσταση που θα παρουσιαστεί και στην Επίδαυρο τον προσεχή Αύγουστο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved