Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν έχω φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης»
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν έχω φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης»

Άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για το πώς είναι η ζωή του αυτό το διάστημα αλλά και για την συνεργασία του στο «Πρωϊνό mou» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.


«Χαίρομαι κάθε μέρα και περισσότερο, για την συνεργασία μου με την Φαίη και τον Γιώργο, μαθαίνω συνέχεια πράγματα και είναι αλήθεια ότι ανυπομονώ κάθε μέρα να βρεθώ κοντά τους», είπε ο νεαρός παρουσιαστής. «Με τον Γιώργο κάνουμε παρέα και αυτό με βοηθάει γιατί θέλω να έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους».


Στην ερώτηση όμως αν είναι φίλοι με τον Γιώργο Λιάγκα απάντησε, «δεν έχω φίλους από τον χώρο» και συμπλήρωσε για να δικαιολογήσει την δήλωσή του ότι, «ο Γιώργος είναι ο πιο κοντινός μου σε αυτόν τον χώρο».


Όταν η Φαίη απουσιάσει από την εκπομπή λόγω γέννας, δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα αντικατασταθεί, πάντως ο ίδιος δηλώνει ότι είναι μέσα ότι και αν αποφασιστεί. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας λεει ότι ανυπομονεί να γεννηθεί το μωρό και φροντίζει ιδιαίτερα την Φαίη.


Δεν θέλει να συμμετέχει σε άλλο ριάλιτι, ούτε στο «dancing with the stars». Μας εξηγεί ότι το απωθημένο του με το τραγούδι του έφυγε, καθώς από την μπανιέρα που τραγουδούσε ανέβηκε σε μουσική σκηνή και αυτή την στιγμή δεν θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο.


Για τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν αν είναι ερωτευμένος δεν απάντησε ξεκάθαρα. «Κοιμάμαι και ξυπνάω ήρεμος» μας δήλωσε, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχει βρει την γυναίκα της ζωή του, ή ότι δεν έχει καθόλου κοπέλα! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved