Video: Ζαχαράτος: Η Μενεγάκη έπρεπε κανονικά να δίνει στην Κορομηλά τον μισό μισθό της»
Media

Video: Ζαχαράτος: Η Μενεγάκη έπρεπε κανονικά να δίνει στην Κορομηλά τον μισό μισθό της»

Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν χθες ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε για την κόντρα του με την Μιμή Ντενίση, την Ελένη Μενεγάκη, αναφέρθηκε στην Ρούλα Κορομηλά και αποκάλυψε αν είναι μόνος του.


“Με έχει απογοητεύσει η αλλαγή του χαρακτήρα της. Η έπαρση είναι νόσος και αν το καβαλήσεις το καλάμι τότε πάει. Αν εμένα που με ξέρεις, ξαφνικά με δεις σαν κάποιον άλλον, δεν θα κάνεις εμετό; Αυτό έπαθα με την Ελένη. Θέλω την αισιοδοξία εγώ, θέλω κέφια και χαρές. Κόντρα στα προβλήματα”. Ενώ για την Ρούλα Κορομηλά ανέφερε: “Τη λατρεύω την Ρούλα. Η Ρούλα είναι αυθεντική. Να σε βάλει κάτω και να σου βγάλει πράγματα που δεν ήθελες να πεις ποτέ… Η Μενεγάκη βρήκε ένα χωράφι έτοιμο από την Ρούλα. Έπρεπε κανονικά να της δίνει τον μισό μισθό. Το έστησε η Ρούλα και κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια”. Όσο για τις κόντρες που έχει κατά καιρούς δήλωσε: “Με τα χρόνια το νευρικό σύστημα χτυπάει κόκκινο. Φαντάσου την Τζοκόντα να μεταλλαχτεί. Αυτό έπαθα και εγώ. Η Μιμή μία άλλη. Η Άντζελα μία άλλη. Όλες άλλαξαν. Δεν μου πάει τελικά να είμαι ξινός”.
Ο Τάκης Ζαχαράτος είπε χαρακτηριστικά για την φετινή Eurovision: “Ήταν λίγο πένθος. Ότι τον κλαίμε τον μακαρίτη. Και η Αρώνη σαν να έλεγε, φοβάμαι μην εκτεθώ, δεν είμαι σαν όλες τις άλλες εγώ”.
Όσο για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε: “Είμαι μόνος και είναι η πρώτη φορά που γουστάρω τόσο πολύ που είμαι μόνος. Εγώ δεν έχω πολύ χώρο για να υπάρχει κάποιος άνθρωπος. Άσε που έχει βγει και ο Ταύρος από μέσα μου που είναι ο ωροσκόπος μου. Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω σε μία σχέση να περνάω καλύτερα από ότι με τους φίλους μου”.
Πόσο χρονών είναι άραγε ο Τάκης Ζαχαράτος; Απέφυγε να απαντήσει… Χαρακτηριστικά είπε: «Ανάλογα με το ρόλο. Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι 17 επί 18».



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved