Στιγμιότυπα από τον γάμο του Γιώργου Λιανού
Showbiz

Στιγμιότυπα από τον γάμο του Γιώργου Λιανού

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 22 Αυγούστου ο Γιώργος Λιανός με την αγαπημένη του, Ανθή και φυσικά η κάμερα του gossip-tv ήταν εκεί, εξασφαλίζοντας αποκλειστικά πλάνα μέσα από την εκκλησία όπου τελέστηκε το μυστήριο.


Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν ενάμισι χρόνο στην Αμερική, όπου ζούσε μόνιμα η νύφη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας δίπλα του στενούς συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Και μπορεί ο Γιώργος Λιανός να έφτασε γύρω στις 6:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα της Βούλας, δηλαδή μισή ώρα πριν το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής του, ωστόσο η νύφη τον έστησε για ακόμη μισή ώρα. Ο γαμπρός αρκετά ευδιάθετος, αλλά πολύ αγχωμένος, έφτασε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας παρέα με τους γονείς και τον κουμπάρο του. Αστειεύτηκε με τους καλεσμένους που άρχισαν να καταφτάνουν από νωρίς το απόγευμα ενώ κοιτούσε επίμονα το ρολόι του. Φαίνεται πως δεν άντεχε άλλο μακριά από την Ανθή του, η οποία ακριβώς στις 7:30 έκανε την εμφάνισή της φορώντας ένα στενό στράπλες νυφικό με μια ασημένια καρφίτσα λίγο πιο κάτω από το μπούστο, λάμποντας από ευτυχία. Τα χρώματα που επικρατούσαν στον στολισμό της εκκλησίας ήταν το λευκό και το ροζ που συμβόλιζαν τα χρώματα που θέλουν να βάλουν στην καινούρια τους ζωή. Στο μυστήριο παρευρέθηκαν οι συγγενείς της Ανθής που είχαν έρθει από το εξωτερικό, όμως ηχηρή ήταν η απουσία πολλών ηχηρών ονομάτων του AΝΤ-1 και της Heaven. Εκείνοι πάντως που τίμησαν τον τραγουδιστή και παρουσιαστή ήταν ο Γιώργος Λεβέντης με την σύζυγό του Μαρία, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Χάρης Ρώμας, ο Γιάννης Βαρδής, ο Γιώργος Ντάβλας (ο αστρολόγος του «Καλομελέτα και Έρχεται»), ο Χάρης Ασημακόπουλος και ο Μάνος Μαγιάτης. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Σοφίας Αλιμπέρτη, καθώς και εκείνη του Μάκη Πουνέντη.
Το ζευγάρι, πάντως, έδειχνε να απολαμβάνει την… κρεμάλα ενώ Γιώργος και Ανθή δεν έκρυψαν το μεγάλο τους όνειρο που δεν είναι άλλο από το να αποκτήσουν πολλά παιδιά. Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι σε παραλιακό μαγαζί, ενώ για το γαμήλιο ταξίδι οι νεόνυμφοι θα φύγουν στις 12 Σεπτεμβρίου με προορισμό τον Άγιο Μαυρίκιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved