Ο Ethan Hawke μάγεψε στην Επίδαυρο
Showbiz

Ο Ethan Hawke μάγεψε στην Επίδαυρο

Αέρα από Χόλιγουντ είχε την Παρασκευή και το Σάββατο η Επίδαυρος με αφορμή την παράσταση “Χειμωνιάτικο παραμύθι” στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ίθαν Χοκ. Ο Αμερικανός ηθοποιός χάρισε στο κοινό που έσπευσε να τον δει -δεν έπεφτε καρφίτσα στο Αρχαίο Θέατρο- τον καλύτερό του εαυτό, μαγεύοντας με την ερμηνεία του στο μοναδικό έργο του Γουίλιαμ Σέξπιρ που σκηνοθέτησε ο Σαμ Μέντες.

Ο Ίθαν Χοκ όμως δεν ήταν ο μόνος άξιος εκπρόσωπος του Χόλιγουντ αφού στα καθίσματα του Αρχαίου Θεάτρου βρέθηκε και ο οσκαρικός ηθοποιός Τζέρεμι Άιρονς που δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια στιγμή της γυναίκας του Σινέντ Κιούζακ, συμπρωταγωνίστρια του Χοκ στην παράσταση. Ο Άιρονς παρευρέθηκε στην παράσταση μαζί με τον γιο του Σαμ. Ανάμεσα στους Χολιγουντιανούς ηθοποιούς όμως που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση ήταν και ο Κέβιν Σπέισι που ελάχιστοι αναγνώρισαν λόγω του casual look του.
Εννοείται πως οι celebrities που έσπευσαν για να δουν την παράσταση ήταν πολλοί. Ανάμεσά τους και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μαζί με την Άννα Μαρία, τον Παύλο με τη Μαρί Σαντάλ, την Αλεξία και τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες. Ανάμεσα στους υπόλοιπους Έλληνες επώνυμους που παρακολούθησαν τη μαγική αυτή παράσταση ήταν επίσης ο Γιάννης Μπέζος με τη Ναταλία Τσαλίκη, η Δήμητρα Ματσούκα -μόνη χωρίς τον αγαπημένο της Αχιλλέα Βιγκόπουλο στο πλευρό της-, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την κόρη του Μαρία Ελένη, η Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη, το ζεύγος Βαλυράκη, ο Νικήτς Τσακίρογλου με την σύζυγο του Χρυσούλα Διαβάτη, ο Αποστόλης Τότσικας με τη Ρούλα Ρέβη και πολλοί άλλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved