Βανέσα Ιβάνου: Το κορμί του Greek Idol!
G-Sexy

Βανέσα Ιβάνου: Το κορμί του Greek Idol!

Βρήκαμε το κορμί, πατριώτη! Η Βανέσα Ιβάνου με τη συμμετοχή της στο «Greek Idol» απέσπασε πολύ καλές κριτικές για τη φωνή της, αλλά ιδιαίτερα για το κορμί της. Πριν από λίγες μέρες, σε καλλιστεία που διοργανώθηκαν, το καλλίγραμμο μοντέλο κέρδισε και τον ανάλογο τίτλο αποδεικνύοντας και επίσημα ότι είναι… το κορμί!

Στα καλλιστεία «Miss Bikini», που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, η Βανέσα από την πρώτη εμφάνισή της έκανε αισθητή την παρουσία της, με αποτέλεσμα να κερδίσει τον τίτλο Miss Βody. Η ίδια μετά τη νίκη της μας είπε σε καθημερινή εφημερίδα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζω κάποιον τίτλο ομορφιάς. Σε παλαιότερους διαγωνισμούς έχω βγει Miss Europe Face, την ημέρα των ερωτευμένων πήρα τον πρώτο τίτλο “Αδάμ και Εύα” και τώρα, λίγες μέρες μετά το “Greek Ιdol”, πήρα έναν ακόμη τίτλο, τον Miss Body».

«Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία και δεν είχα καθόλου αγωνία για το αποτέλεσμα. Θεωρώ πως οι κριτές διάλεξαν το σωστό άτομο για τον κάθε τίτλο». Εκτός όμως από τον τίτλο του «κορμιού», η ξανθιά μοντέλα με τη συμμετοχή της στο «Greek Ιdol» διεκδικεί και τον τίτλο της φωνής. Μάλιστα, από την πρώτη οντισιόν στο talent show οι Πέτρος Κωστόπουλος, Κώστας Καπετανίδης και Ελλη Κοκκίνου, που αποτελούν την κριτική επιτροπή, τη χαρακτήρισαν ως «την κορμάρα με τη φωνάρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved