Video: Η Σκορδά αποκάλυψε ποιο όνομα θα δώσει στο γιο της!
Showbiz

Video: Η Σκορδά αποκάλυψε ποιο όνομα θα δώσει στο γιο της!

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, η οποία σε λίγες μέρες μπαίνει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, παραδέχτηκε τι την έκανε να ερωτευτεί το Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε ποιο είναι το όνομα που θα δώσουν στο γιο που περιμένουν και μίλησε για την αντικατάστασή της στο "Πρωινό μου", όταν θα "φύγει" από την εκπομπή για να γεννήσει.


Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που ερωτεύτηκε τον Γιώργο Λιάγκα: "Ξέρεις τι με έκανε να τον ερωτευτώ; Ότι είναι τελείως διαφορετικό αυτό που δείχνει από αυτό που είναι. Είναι ένα γλυκό και καλό παιδάκι. Ένα γλυκό μωράκι. Περνάμε πολύ καλά", είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο, προσθέτοντας: "Ο Γιώργος λέει τα γλυκόλογα. Εγώ κάνω χαδάκια. Δεν είμαι του λεκτικού".
Όσο για την αντικατάστασή της όταν θα φύγει από την εκπομπή για να γεννήσει δήλωσε: "Δεν θέλει ο Γιώργος και νομίζω ότι δεν θέλει για μένα. Είχαμε κάνει μία λίστα με ονόματα, αλλά εκείνος δεν θέλει. Είναι δικό του θέμα". Έτσι κανένας δεν θα την αντικαταστήσει στο "Πρωινό mou" .
Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν ενοχλήθηκε όταν ειπώθηκε πως έμεινε έγκυος για τα τηλεοπτικά νούμερα, η Φαίη τόνισε: "Θα ήταν μικροπρέπεια από μέρους μου να χαλαστώ. Γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το κουβαλήσω και σπίτι μου ή ότι θα πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου να της το πω. Αυτό είναι αχαριστία". Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο γιος τους θα πάρει το όνομα του πεθερού της, που είναι Γιάννης.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved