Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα: "Είμαι περήφανη για τη Μαριέττα"
Lifestyle

Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα: "Είμαι περήφανη για τη Μαριέττα"

Στάζει μέλι για τη Μαριέττα της η κυρία Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα. Οχι μόνο δεν εναντιώνεται στην απόφαση της νύφης της να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars» αλλά σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα, δηλώνει έτοιμη να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο.


- Πιστεύετε πως θα τα πάει καλά η Μαριέττα στο «Dancing with the stars»;
Είμαι αισιόδοξη γενικώς στη ζωή μου και βλέπω το μπουκάλι μισογεμάτο σε όλες τις καταστάσεις. Και δύσκολα να περνάει κάποιος άνθρωπος, θα τον ενισχύσω συναισθηματικά και ηθικά. Η Μαριέττα είμαι βέβαιη πως θα πάει μπροστά. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ήταν και Σταρ Ελλάς αλλά και μορφωμένη κοπέλα. Ο γιος μου δεν έκανε λάθος επιλογή. Ποιος τον μεγάλωσε όμως;

- Θέλετε να τη δείτε νικήτρια;
Ναι, θέλω να τη δω να νικάει, να βγει πρώτη. Θα πάει πολύ καλά. Είναι επίμονη και έχει στόχους. Εκανε κάτι διαφορετικό και μπράβο της.

- Θα πάτε εκεί;
Μπορεί και να πάω, γιατί μου είπε ο γιος μου ότι μπορεί να μας καλέσουν.

- Εσείς χορεύετε;
Βεβαίως και χορεύω και κάνω γυμναστική. Ο ρυθμός είναι μέσα στο αίμα μου. Ακόμη και στην κουζίνα χορεύω!

- Πώς βλέπετε γενικώς τα πράγματα;
Λυπήθηκα πολύ, μελαγχόλησα γι’ αυτό που έγινε στην Ιαπωνία, αλλά και ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα με συνθλίβει. Γέροι στους δρόμους που έχουν πρόβλημα με τις συντάξεις και τόσα άλλα. Βεβαίως, κάποιους στο χωριό μου τους ενισχύω και τους βοηθάω και με χρήματα αλλά και με κουβέντες και με όλα. Θλίβομαι για ό,τι κακό συμβαίνει στον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved