Video: Αυτό είναι το χειρότερο τραγούδι του κόσμου!
Inside Stories

Video: Αυτό είναι το χειρότερο τραγούδι του κόσμου!

«Σήμερα είναι Παρασκευή, χθες ήταν Πέμπτη, αύριο θα είναι Σάββατο και μετά έρχεται η Κυριακή...»! Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα - αυτοί είναι κάποιοι από τους στίχους του χειρότερου τραγουδιού στον κόσμο, το οποίο σπάει ρεκόρ στο internet!

Το τραγούδι «Friday» της Rebecca Black μπορεί να μην αρέσει σε κανέναν, όμως, μετρά ήδη 29 εκατομμύρια views στο Youtube και συνεχίζει ακάθεκτο, καθιστώντας την δημιουργό του μία από τις δημοφιλέστερες παγκοσμίως.

Τι κι αν το video «ανέβηκε» πριν από περίπου 1 μήνα; Τι κι αν ψηφίστηκε ως το χειρότερο τραγούδι όλων των εποχών; Το «Friday» κάνει επιτυχία!

Μάλιστα, η 13χρονη Αμερικανίδα που το ερμηνεύει βλέπει το όνομά της να φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην 25η θέση του iTunes chart και με ανοδικές τάσεις.

Η ίδια, πάντως, δεν το βάζει κάτω παρά τις αρνητικές κριτικές: Όπως αναφέρει στην σελίδα της στο Facebook, ονειρεύεται να δει τον εαυτό της να συγκλονίζει την παγκόσμια μουσική βιομηχανία με το τραγούδι και τον χορό της! Μάλιστα, ίνδαλμά της είναι ο Justin Bieber, ο νεαρός star της pop που έγινε γνωστός μέσω του internet. Πηγή: star


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved