Τι υπονοούμενα κρύβει η επιστροφή της Κορομηλά στο Facebook
Media

Τι υπονοούμενα κρύβει η επιστροφή της Κορομηλά στο Facebook

Η Ρούλα Κορομηλά στις 8 Μαρτίου αποφάσισε να χαιρετήσει τους φίλους της στο Facebook γράφοντας τα εξής: «Για ένα μήνα από τώρα δε θα ξαναμπώ στο φέισμπουκ. Θέλω να συγκεντρωθώ απόλυτα σ’αυτό που κάνω.Να περνάτε καλά και χαλαρά.Θα τα πούμε σ’ένα μήνα από τώρα».

Αυτά είχε γράψει η παρουσιάστρια όμως οι διαδικτυακοί της φίλοι, την έψαχναν και ήταν άκρως απογοητευμένοι που η ίδια δεν απαντούσε στα μηνύματα τους.

Έτσι, η Ρούλα Κορομηλά σήμερα αποφάσισε να ξαναεπικοινωνήσει μαζί τους βάζοντας στον τοίχο της ένα τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Επιζώ».

Δε μας προβλημάτισε τόσο η πρόωρη επιστροφή της παρουσιάστριας στο Facebook όσο το τραγούδι που επέλεξε να βάλει αλλά και το σχόλιο που έγραψε η ίδια από κάτω: «πες τα Αντώνη μου, πίσω δεν κοιτώ …σας σκέφτομαι και σας αγαπώ παραπονιάρικα»

Το θέμα είναι από τι επέζησε η Ρούλα; Από τις βολές που δέχτηκε όταν παρουσίασε το Big Brother ή μήπως αναφέρετε στις εξαντλητικές πρόβες που κάνει για το greek idol.

Η ίδια δε διευκρινίζει σε τι αναφέρεται όμως αν κρίνουμε από τους στίχους του τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου: «δεν κοιτάω πια πίσω αλλά μόνο μπρος κι αν η διαδρομή με πάει πίσω, δύναμη θα βρω να τη γυρίσω» δείχνει σίγουρα πως δε θέλει να αναφέρεται στο παρελθόν με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved