Καπουτζίδης-Κωνσταντινίδου: Μιλάνε για το θεατρικό έργο που παίζουν
Showbiz

Καπουτζίδης-Κωνσταντινίδου: Μιλάνε για το θεατρικό έργο που παίζουν

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξομολογούνται κατά πόσο εύκολα ή όχι δέχθηκαν να παίξουν στο συγκεκριμένο έργο και αν φοβήθηκαν τη σύγκριση με τους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματόγραφου, που είχαν πρωτοπαίξει σε αυτό.

 

Δεν φοβηθήκατε τη σύγκριση όταν αποφασίσατε να ανεβάσετε στη σκηνή την κλασική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης», που έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων από την κινηματογραφική ταινία με την Βλαχοπούλου, τον Ηλιόπουλο και τον Παπαγιαννόπουλο;
Γιώργος: «Όταν το έργο παραμένει κλασικό και καταφέρνει να είναι επίκαιρο τόσα χρόνια, θα παίζεται και θα ξαναπαίζεται. Όταν με πήρε τηλέφωνο η Ελισάβετ και μου πρότεινε να παίξω στην παράσταση, ομολογώ, πως τρόμαξα, καθώς είναι με διαφορά το δυσκολότερο πράγμα που έχω κάνει μέχρι τώρα στο θέατρο. Από την πρώτη σκηνή, όμως, που διάβασα δεν είχα μπροστά μου την Βλαχοπούλου ή τον Ηλιόπουλο, αλλά τη Λία και τον Τιμολέοντα. Σε αυτό με βοήθησε πολύ και ο Πέτρος Φιλιππίδης, που μου ζήτησε να δω την αλήθεια του ήρωα».
Ελισάβετ: «Αν μου είχαν ζητήσει να παίξω στην ταινία μπορεί και να έλεγα όχι. Αλλά σε ένα θεατρικό έργο ο κάθε ηθοποιός δίνει την δική του ποιότητα, προσωπικότητα και ανάγνωση».
Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved