Βασίλης Μπουλούμπασης: «Με τη Ζέτα περνάω φανταστικά»
Showbiz

Βασίλης Μπουλούμπασης: «Με τη Ζέτα περνάω φανταστικά»

Είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα εντυπωσιακά χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια. Ο λόγος για τον πολύ γνωστό και καταξιωμένο hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση, ο οποίος μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα για τη συνεργασία του με την ηθοποιό και παρουσιάστρια του «Dancing with the stars», δίνοντας τη δική του απάντηση στις κριτικές που δέχτηκε για το χτένισμα της Ζέτας στην πρεμιέρα του talent show.

- Μίλησέ μας για τη συνεργασία σου με τη Ζέτα Μακρυπούλια
Με τη Ζέτα συνεργάζομαι αρκετά χρόνια, που σημαίνει ότι τη γνωρίζω πολύ καλά και έχουμε πολύ καλή σχέση. Τη θεωρώ από τις πιο ωραίες Ελληνίδες. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να δουλέψεις πολύ ευχάριστα μαζί του. Είναι πολύ συνεννοήσιμη, με πολύ υψηλή αισθητική. Μαζί της περνάω φανταστικά. Με διευκολύνει πολύ στη δουλειά μου γιατί είναι όμορφη και της πάνε πάρα πολλά χτενίσματα, όσο δύσκολα κι αν είναι.


- Ωστόσο, πολλοί το θεώρησαν υπερβολικό. Σε ενόχλησαν τα σχόλια;
Δεν με ενοχλούν αυτά. Σε κάθε χτένισμα που κάνω περιμένω και το θετικό και το αρνητικό σχόλιο, διότι δεν μπορεί κάτι να αρέσει σε όλον τον κόσμο. Οι γνώμες διίστανται, όπως και οι απόψεις. Άλλοι θα το βρούνε τέλειο και άλλοι μέτριο. Θα πρέπει να τονίσουμε όμως ότι όλα τα χτενίσματα που κάνω στη Ζέτα για το «Dancing», είτε είναι απλά είτε πιο περίπλοκα, γίνονται στο πλαίσιο ενός τηλεοπτικού βραδινού show.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved