Videos: Μελέτη-Κανάκης: Ανακοίνωσαν επίσημα την σχέση τους!
Showbiz

Videos: Μελέτη-Κανάκης: Ανακοίνωσαν επίσημα την σχέση τους!

Ναι είναι γεγονός η Ελεονώρα Μελέτη και ο Αντώνης Κανάκης είναι ζευγάρι! Επίσημη ανακοίνωση είχαμε και από τους δυο!


Και για την σχέση τους ευθύνεται μια τηλεθεάτρια της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» που της έστειλε μήνυμα στο twitter: «Βρε Ελεονώρα μου, εκτός του ότι σε αγαπάμε πολύ γιατί είσαι πολύ καλή, σκεφτόμουνα με την αδερφή μου, γιατί δεν τα φτιάχνεις με τον Κανάκη; Αφού ταιριάζετε πολύ. Ε; Και αν δεν κάνω λάθος, ο Αντώνης δεν έχει σχέση! Του έστειλα και του Αντώνη mail και του είπα το ίδιο!»

Αυτό ήταν! Το σκέφτηκε, το επεξεργάστηκε και το αποφάσισε η παρουσιάστρια. «Αντώνη Ε; Γιατί δεν τα φτιάχνουμε; Ε;» του έκανε την πρόταση on air χθες το πρωί!

Άλλωστε όπως είπε, «ο Αντώνης είναι δικός μας άνθρωπος, ενδεχομένως να γίνει και το αγόρι μου σύντομα». Και τι αγόρι! «ωραίο και brutal άντρα» τον χαρακτήρισε η Ελεονώρα που όπως είπε τον έχει πετύχει μια φορά! Μάλιστα του έβαλε και βαθμολογία! «Βάζω στον Αντώνη 10. Ζητώ συγγνώμη από την υπόλοιπη ομάδα», είπε αστειευόμενη.


O Aντώνης στην έναρξη της εκπομπής χθες έδωσε την απάντηση του...Της είπε ότι δέχεται…. Και έτσι η Ελεονώρα Μελέτη δεχόταν σήμερα συγχαρητήρια στην εκπομπή της, για την καινούρια σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη...
Φυσικά και οι δυο έχουν αρκετό χιούμορ, ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει… και συνεχίζουν την πλάκα μέσα από τις εκπομπές τους
Δείτε τα βιντεάκια!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved