Ο Παναγιώτης Βλαστός αποκαλύπτει...
Showbiz

Ο Παναγιώτης Βλαστός αποκαλύπτει...

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε ο Παναγιώτης Βλαστός, καθώς το όνομά του φιγουράρει πρώτο-πρώτο στην δικογραφία για τους «νονούς» της νύχτας.

Οι αστυνομικοί τον θεωρούν συντονιστή της μιας από τις τέσσερις και πιο σκληρές ομάδες. Ο Παναγιώτης Βλαστός υποστηρίζει ότι σε κάθε μεγάλη υπόθεση οι αστυνομικοί βάζουν και το όνομα του.


Θέλουν να με κάνουν Αλ Καπόνε


"Και τι λέω τώρα εγώ. Είμαι 40 χρονών, έχει πεθάνει ο πατέρας μου, έχω χάσει όλη την οικογένειά μου, λεω θα με κάνουν Αλ Καπονε. Και τι να κάνω εγώ μετά, θα αρχίσω μετά να κάνω πράγματα πολύ χειρότερα γιατί ξέρω, εμένα πάνε να με τελειώσουνε μέσα στη φυλακή, και εγώ δεν θα κάτσω. Όταν στριμώχνεις μια γάτα στη γωνία και την πιέζεις θα σου επιτεθεί."


Μου χρεώνουν τα πάντα


"Εμένα με έχουν κάνει δράκο έτσι, με έχουν κάνει δράκο δηλαδή και συμβόλαια θανάτου και «δικηγόροι» υποτίθεται ότι είναι οι εκτελεστές, που μιλάω για δικηγόρους για την υπόθεση μου τώρα. Υπάρχουν οι ρουφιάνοι που πάνε και τους λένε πράγματα για εμένα αναληθή, αυτοί τα πιστεύουν εγώ δεν είμαι συνεργάσιμος με την αστυνομία, ποτέ και οτιδήποτε γίνεται είτε εγώ θα μιλήσω για κάτι άλλο μου χρεώνουν κάτι άλλο, γενικώς εμένα δεν με θέλουν και δείχνουν τον σκοπό τους ότι εμένα δεν με θέλουν να βγω από τη φυλακή, ποτέ."


Πολλές φόρες στις συνομιλίες των μελών του κυκλώματος σύμφωνα με τους αστυνομικούς αναφέρεται η λέξη κρέας την οποία οι αστυνομικοί τη συνδυάζουν με τη λέξη βόμβα, ή η λέξη σπανακόπιτα και πολλές άλλες, που οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι είναι κωδικοί.


Βαφτίζουν το κρέας βόμβα


"Μιλάω με κάποιους ανθρώπους να μου στείλουν κρέας από την Κρήτη, παράδειγμα, αυτό το κρέας αυτοί το μεταφράζουν βόμβες, καταλάβατε; Το κρέας το ονομάζουν βόμβες, πως θα αποδείξω τώρα εγώ ότι το κρέας αυτό είναι έτσι. Ποια στοιχεία έχουν αυτοί, να βγουν οι συνομιλίες στον αέρα. Εγώ δέχομαι να βγουν οι συνομιλίες στον αέρα, να δει και ο κόσμος τι εννοούμε γιατί όλοι μας μιλάμε έτσι. Δηλαδή επειδή είμαι ο Βλαστός εγώ θα με στοχοποιούν εμένα με αυτά που λέω εγώ. Γιατί στο τέλος θα λέω σε κάποιον, αν θέλω κάτι ρούχα θα λέω φέρε μου 100 κιλά όπλα φέρε μου άλλο και αυτοί μετά θα λένε ότι με τα 100 κιλά όπλα εννοώ το κρέας. Θα λέω φέρε μου 100 κιλά όπλα ή 500 χειροβομβίδες για μην δείχνει ότι προσποιούμαι. Τι πρέπει να κάνω δηλαδή εγώ. Πως πρέπει να μιλήσω στο τηλέφωνο εγώ;"


Χρησιμοποιούν το όνομά μου για την τραγουδίστρια

Τώρα ανάμεσα σε όλα τα ονόματα και πάλι είναι, αυτό του Παναγιώτη Βλαστού που αναφέρεται ως ο άνθρωπος που θα κανόνιζε την προστασία της λαϊκής τραγουδίστριας από τον πρώην σύντροφο της. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι νεαροί που πηγαινοέρχονταν με τις βαλίτσες της τραγουδίστριας στα χέρια ήταν άτομα που απλά χρησιμοποιούσαν το όνομα του.


"Εγώ είμαι στη φυλακή 16 χρόνια, έτσι αναγκαστικά μιλάω με ανθρώπους που είναι παράνομοι, βγαίνει ένας παράνομος από τη φυλακή έξω, εγώ τον παίρνω ένα τηλέφωνο. Αυτός κάθεται εκεί και λέει εν αγνοία μου εμένα το όνομα μου είτε μπραβιλικια είναι, είτε οτιδήποτε άλλο είναι. Να λέει ότι είμαι του Βλαστού. Εγώ δεν το ξέρω αυτό τι κάνει αυτός ο άνθρωπος έτσι; Και όταν μαθαίνω κάτι υπάρχουν συνομιλίες που τους λέω μην ξαναπείτε το όνομα μου γιατί θα έχετε πρόβλημα από εμένα."


Εκείνο που ζητά είναι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση καθώς όπως μας είπε δεν είναι για όλα αθώος και για πράγματα που έχει κάνει πληρώνει, όπως ότι δεν είναι και για όλα ένοχος. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved