«Στο βάθρο, τα ξεχνάω όλα»
G-Sports

«Στο βάθρο, τα ξεχνάω όλα»

Ο Λευτέρης Κοσμίδης παραχώρησε στο Onsports, συνέντευξη εφ όλης της ύλης, προτού ριχτεί στη… μάχη για μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινά αύριο (6/4) στο Βερολίνο.

Στις 23 Οκτωβρίου ένα κατάμεστο γήπεδο στο Ρότερνταμ τραγουδούσε τον Εθνικό ύμνο, την ώρα που στο στήθος του κρεμόταν το χρυσό μετάλλιο του Παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο Λευτέρης Κοσμίδης, αν και μόλις 20 ετών, έχει «γευτεί» πολλές επιτυχίες στην καριέρα του, κάνοντας τους Έλληνες υπερήφανους και είναι μία από τις μεγάλες ελπίδες της χώρας μας για κατάκτηση Ολυμπιακού μεταλλίου στο Λονδίνο το 2012.

Ας μην τρέχουμε όμως τόσο, αφού προηγείται η… Ευρώπη. Ο Λευτέρης Κοσμίδης αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Βερολίνο, όπου θα διεκδίκησει ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που ξεκινά αύριο (6/4). Αν τον ρωτήσεις τι χρώμα θέλει να είναι, «μα φυσικά το χρυσό, αυτός είναι στόχος μου».

Βρεθήκαμε λοιπόν, στον Άγιο Κοσμά και παρακολουθήσαμε την προπόνηση του Παγκόσμιου πρωταθλητή, λίγες ημέρες προτού αναχωρήσει για το Βερολίνο και μας μίλησε για τους στόχους του, την οικογένειά του, τη ζωή ενός πρωταθλητή και το… τατουάζ του.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό είναι ο επόμενος στόχος σου;

Σίγουρα πρώτο μου στόχος είναι να ανέβω στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Βερολίνο και μετά ακολουθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου θα εξαρτηθεί και η πρόκρισή μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όνειρο ζωής είναι το μετάλλιο στο Λονδίνο;

Θα ήθελα πολύ να πάρω μέρος σε μία Ολυμπιάδα και να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο. Είναι ο επόμενος στόχος μου, που έχω δείξει ότι μπορώ να τον καταφέρω, με βάση τα αποτελέσματα που έχω φέρει μέχρι τώρα.
Διαβάστε περισσότερα στο: www.onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved