VIDEO: Ο Τότσικας στηρίζει... Γιώργο Χρανιώτη!
Showbiz

VIDEO: Ο Τότσικας στηρίζει... Γιώργο Χρανιώτη!

Χθες ήταν η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Κόκκινος Ουρανός», στην οποία συμπρωταγωνιστούν Αποστόλης Τότσικας και Ορφέας Αυγουστίδης.

Οι δυο ηθοποιοί, υποδύονται δυο φίλους που αποφασίζουν να φύγουν από το κέντρο της πόλης, να πάνε στην Κρήτη και να ανοίξουν ένα θερμοκήπιο με μπανάνες. Η ιδέα αυτή μάλιστα, είναι κάτι που δεν την αποκλείει μελλοντικά για την πραγματική του ζωή ο Αποστόλης Τότσικας: «Σιγά σιγά, ο κόσμος όσο μεγαλώνει καταλαβαίνει ότι πρέπει να αποβάλει τα περιττά πράγματα της κοινωνίας της πόλης, και να οδηγηθεί σε έναν πιο απλό τρόπο, με ποιότητα ζωής».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια και να γίνει “μπαμπάς” είναι κάτι που το αφήνει μετέωρο: «τίποτα δεν είναι κοντινό και τίποτα δεν είναι μακρινό. Όλα έρχονται, όλα φεύγουν, όλα γυρίζουν. Ή που θα σου΄ρθει, ή που δεν θα σου΄ρθει. Ή που θα σου ΄ρθει άμεσα, ή πιο μετά. Εμένα μ΄αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Από κει και πέρα, δεν ξέρω».

Ο Αποστόλης Τότσικας δεν δίστασε μάλιστα να "πάρει το μέρος" του Γιώργου Χρανιώτη που αποχώρησε από το "Dancing With ths Stars": «Λατρεύω το Γιώργο το Χρανιώτη, δεν έπρεπε να φύγει βρε παιδιά... Ήταν άδικο!»

Παρούσα στη χθεσινή πρεμιέρα και η Μαρία Τζομπανάκη η οποία όπως είπα καμάρωσε τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη: «Ε, εντάξει. Είμαι μαμά πάνω απ΄όλα. Τον καμάρωσα και είμαι ευτυχισμένη που αυτό το παιδί στέκεται τόσο καλά σε αυτή τη δουλειά, γιατί δεν προσπαθεί να κάνει ότι είναι κάποιος άλλος».


Όσο για τον Ορφέα Αυγουστίδη; Το τελευταίο διάστημα αν και ζει στο κέντρο, έχει επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής: Χρησιμοποιεί ποδήλατο, ενώ επιλέγει να μην πηγαίνει σε καφετέριες που έχουν ακριβό τον καφέ: «Αυτό είναι το συνηθισμένο. Μια τέτοια εποχή, αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι κατά την άποψη μου».








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved