Showbiz

Διαλύονται οι Oasis

Οι φήμες θέλουν τα δύο αδέρφια Νόελ και Λίαμ Γκάλαγκερ να έχουν πιαστεί στα χέρια και τους Oasis να διαλύονται. Λέγεται μάλιστα ότι ο  Λίαμ έσπασε την κιθάρα του Νόελ λίγο πριν από μία συναυλία τους και η εμφάνισή τους ακυρώθηκε.

Πάντως η φημολογία είχε κυκλοφορήσει εδώ και μέρες και ήθελε τον Νόελ να δηλώνει ότι δεν αντέχει πια να συνεργάζεται με τον αδερφό του και πως το συγκρότημα από το Μάντσεστερ οδεύει προς διάλυση.

Οι Oasis αναγκάστηκαν για δύο συνεχόμενες ημέρες να αναβάλουν συναυλίες τους λόγω ασθένειας του τραγουδιστή τους Λίαμ Γκάλαγκερ πριν από λίγες ημέρες. Τότε εκπρόσωποι του συγκροτήματος ανέφεραν ότι δεν πρόκειται ποτέ τα δύο αδέρφια να χωρίσουν και πως ακόμη και άρρωστος ο Γκάλαγκερ ήθελε να βγει στη σκηνή να τραγουδήσει. Όμως την Παρασκευή ήρθε και νέα αναβολή σε συναυλία και η ουσιαστική ανακοίνωση μέσω του διαδικτύου του ίδιου του Νόελ Γκαλαγκερ ότι σκοπεύει να φύγει από το συγκρότημα και πως ζητάει συγνώμη από τους θαυαμαστές του, αλλά και από αυτούς που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για τις συναυλίες το επόμενο διάστημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved