Έλενα Παπαρίζου: Πώς βρήκε ξανά την σιλουέτα της;
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Πώς βρήκε ξανά την σιλουέτα της;

Μέσα σε 40 μέρες κατάφερε να ανακτήσει την σιλουέτα της η Έλενα Παπαρίζου, που ακολουθεί αυστηρή δίαιτα για να χάσει τα περιττά κιλά! Μάλιστα, στα γυρίσματα του νέου της videoclip, «Baby It’s Over», η τραγουδίστρια ήταν αγνώριστη.



Σύμφωνα με το περιοδικό «Eγώ Weekly», η Έλενα αντιμετώπισε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της μετά τον χαμό του πατέρα της και χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να τον ρυθμίσει. Παράλληλα, αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά προσέχοντας την διατροφή της και κάνοντας γυμναστική μόνη της, απολύοντας τον personal trainer που είχε προσλάβει!
«Κατ’ αρχήν πειθάρχησε στην απόφασή της», λέει στο περιοδικό πηγή από το περιβάλλον της και αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της, επισημαίνοντας πως η Έλενα φροντίζει να τρώει κάθε τρεις ώρες ώστε να μην αυξάνεται ο γλυκαιμικός της δείκτης.

Από το διαιτολόγιο της τραγουδίστριας διαγράφθηκαν μονομιάς τα τηγανητά, τα γλυκά και τα προϊόντα με ζάχαρη, το λευκό ψωμί για χάρη του μαύρου και τα αναψυκτικά με ζάχαρη.

Παράλληλα, καταναλώνει σε καθημερινή βάση πράσινο τσάι και 1 - 1,5 λίτρο νερό την ημέρα, ενώ όταν νιώθει νυχτερινές λιγούρες τρώει ελαφριά και στεγνά γεύματα.

Όσο για την γυμναστική; Κάνει μισή ώρα την ημέρα διάδρομο στο σπίτι της και ασκείται σε πολυόργανο γυμναστικής που έχει αγοράσει εδώ και καιρό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved