Άντζελα Δημητρίου: «Δεν είμαι “νονού”, δεν είμαι Ρωχάμης»
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: «Δεν είμαι “νονού”, δεν είμαι Ρωχάμης»

«Νισάφι… Αν πιστεύουν ότι είμαι ένοχη και… «νονού», ας έρθουν να με πιάσουν» δήλωσε σε συνέντευξή της σε Κυριακάτικη εφημερίδα η πασίγνωστη τραγουδίστρια το όνομα της οποίας εμπλέκεται με το κύκλωμα των «νονών» της νύχτας.


«Είναι ένας άνθρωπος που έχω παλέψει χρόνια και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Ούτε είχα σχέσεις με υπόκοσμο και ούτε θα έχω ποτέ στη ζωή μου. Και τώρα έγινα «νονά». Το όνομά μου μπλέχτηκε γιατί ήμουν εύκολος στόχος. Λες και είχαν να κάνουν με τον Ρωχάμη. Με βγάζουν Ντίλιγκερ, κλέφτη, εκβιαστή, Ρωχάμη και Νονό. Όταν όλοι οι λωποδύτες και οι φοροκλέπτες κυκλοφορούν ελεύθεροι» δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα», και συνέχισε: «Εγώ μίλησα με τον κύριο… πριν από δυο ημέρες. Του είπα: «Σε πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο;», μου είπε «Όχι», «Σε πήρε ποτέ κανένας να σε ενοχλήσει;», «Όχι» μου απάντησε. Ούτε τα Rolex θέλω ούτε τα Cartier. Του τα χαρίζω του κυρίου… να έχει να τα χαίρεται. Εγώ έχω γευτεί στη ζωή μου πολλά και δεν έχω πλέον ανάγκη από αυτά. Έχω ανάγκη από ηρεμία και αγάπη».

Όσον αφορά στις ηχογραφημένες συνομιλίες, η τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως μιλούσε με επιχειρηματίες αυτοκινήτων από τους οποίους είχε ένα αγοράσει ακριβό όχημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved