Ζέτα Μακρυπούλια: «Η ιδανική πρόταση γάμου γίνεται ξαφνικά»
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: «Η ιδανική πρόταση γάμου γίνεται ξαφνικά»

«Ο Μιχάλης είναι το ερωτικό μου παρόν και αυτό τα λέει όλα. Ζω το τώρα και ονειρεύομαι το αύριο», λέει σε συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια, προσθέτοντας πως η ιδανική πρόταση γάμου γίνεται ξαφνικά και ένα παιδί ολοκληρώνει τον έρωτα. Ακούτε γαμήλια καμπανάκια;



Μιλώντας στην «Real News», η ξανθιά ηθοποιός - παρουσιάστρια δεν κρύβει για ακόμα μία φορά τα αισθήματά της για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για επικοινωνιακό κόλπο, όπως τους κατηγόρησαν ορισμένοι, ενώ δεν κρύβει την ενόχλησή της για ορισμένα ΜΜΕ που δεν έχουν όρια.

«Αισθάνομαι κάθε κύτταρό μου ζωντανό!», επισημαίνει η Ζέτα και παραδέχεται πως καβγαδίζει με τον καλό της, ωστόσο, «αλληλοσυμπληρωνόμαστε τόσο ώστε οι καβγάδες δεν καταλαμβάνουν σημαντικό χώρο και περνούν ανώδυνα».

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι που μας έρχεται και η ξανθιά εντείνει το μυστήριο: «η ιδανική πρόταση γάμου γίνεται όμορφα, ξαφνικά και ανέλπιστα», αναφέρει και συμπληρώνει πως είναι... στη μέση για την εκπλήρωση της μητρότητας.

«Ένα παιδί ολοκληρώνει την ύπαρξή μας, πόσο μάλλον όταν αποτελεί τον καρπό ενός μεγάλου έρωτα και μιας δυνατής σχέσης», καταλήγει η Ζέτα και δεν κρύβει την ανησυχία της για τον κόσμο στον οποίο θα φέρει το παιδί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved