Τα πλέι οφ διχάζουν τους παίκτες
G-Sports

Τα πλέι οφ διχάζουν τους παίκτες

Το τυπικό μέρος μιας οποιασδήποτε επαγγελματικής σύμβασης έχει ως γνωστόν δύο πλευρές.

Η μία είναι του ιδιοκτήτη, η άλλη του εργαζόμενου. Οι υπάλληλοι αποδέχονται τα συμφωνημένα και τέλος. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές αν και δεν θα έπρεπε!

Ο λόγος απλός. Ως πρωταγωνιστές που είναι στα μάτια του πολυπληθούς κοινού, επιβάλλεται να πουν τουλάχιστον την άποψή τους. Θέμα φυσικά που τους ενδιαφέρει άμεσα είναι πόσο θα αγωνίζονται χρονικά. Και για ποιους λόγους. Τα πλέι οφ είναι θέμα συζήτησης μεταξύ τους οπότε δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να μάθουμε τι σκέφτονται. Ισως οι απόψεις τους αποτελέσουν τροφή για σκέψη σε εκείνους που αποφασίζουν.

Για τον Κώστα Μενδρινό η χρονική συγκυρία είναι ενδιαφέρουσα καθώς ο Αρης ψάχνει εναγωνίως την πέμπτη θέση της κατάταξης. Είναι στόχος ολόκληρης της χρονιάς.

«Τα πλέι οφ είναι μια διαδικασία που τη συναντάμε και σε άλλα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Μιλάμε ουσιαστικά για ένα μίνι πρωτάθλημα, το οποίο δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιες ομάδες, να διεκδικούν κάτι καλύτερο. Το αν βοηθούν ή όχι το πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το απαντήσω μετά βεβαιότητας. Θα φανεί πάντως σε βάθος χρόνου».

Για τα πλέι άουτ: «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν, καθώς είναι ψυχοφθόρο για μία ομάδα να μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία και να χάνει μια κατηγορία».

Μέλος της αξέχαστης εθνικής ομάδας που επέστρεψε στην Ελλάδα με το Κύπελλο Ευρώπης ο 36χρονος Φάνης Κατεργιαννάκης, στην πολύχρονη καριέρα του έχει αγωνιστεί σε ομάδες πρωταθλητισμού, αλλά και εκείνες που παλεύουν για τη σωτηρία. Ο τερματοφύλακας της Καβάλας έχει τις ενστάσεις του…

«Κάτι άλλο θα πρέπει να γίνει για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα πλέι οφ. Βλέπουμε πως ομάδες πάνε με στόχους, κι όταν τους χάνουν επικρατεί απογοήτευση. Νιώθουν αδικία για την τελική βαθμολογία. Ισως με τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου να είναι καλύτερα. Σε ό,τι αφορά την αντίστοιχη διαδικασία για τις θέσεις του υποβιβασμού είμαι θετικός. Θα βοήθησει λόγω κινήτρου, γιατί οι ομάδες θα παλεύουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική».
Διαβάστε περισσότερα στο: www.onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved